Seuraa meitä somessa:

Emmi Riikilä vaihtaa LP Kangasalan paitaan

30.06.2021

Kolme edellistä kautta Hämeenlinnassa pelannut yleispelaaja Emmi Riikilä vahvistaa LP Kangasalan laituriosastoa. Maajoukkueen "vakiokasvoksi" viime vuosien aikana noussut Riikilä on kehittynyt isoin askelin kohti kotimaan eliittiä omalla pelipaikallaan ja nyt kehitys ja menestyksen tavoittelu tapahtuu punaisessa pelipaidassa.

– Me tarvitsimme vahvaa yleispelaajaa ja Emmi istuu niin henkiseltä puolelta kuin pelisysteemin kannalta hyvin tulevan kauden joukkueeseen. Hänen pelaamisessaan on paljon hienoja elementtejä jo mutta paljon myös varaa kehittyä. Yhteinen sävel pelaamisesta ja arvomaailmasta joukkuelajissa antoi vahvan luoton Emmin kyvykkyyteen olla ensi kaudella entistä parempi pelaaja ja joukkueen jäsen, kommentoi päävalmentaja Arttu Keränen.

– Olen todella innoissani tulevasta! Kolme edellistä kautta olen saanut rakentaa kehityspohjaa hyvässä ympäristössä Hämeenlinnassa, mutta nyt koin että sain ainutlaatuisen mahdollisuuden ottaa uuden stepin omalle uralle ja siirtyä Kangasalan paitaan. Odotan jo innolla syksyä ja joukkueen kohtaamista, kommentoi puolestaan Emmi Riikilä tuoretta sopimustaan.

  Takaisin