Seuraa meitä somessa:

ENNAKKO: Naisten liigakarsinnat ja 1-sarjan mestaruus huipentuu viikonloppuna Kuopiossa

10.04.2019

Puijo Wolleyn Naiset pelaavat tulevana viikonloppuna kotiareenalla Pohjantien koululla naisten kauden huipentavat liigakarsintapelit ja samalla selviää myös 1-sarjan mestari.

Lauantaina 13.4. Puijo Wolley kohtaa klo 17 Karelian Hurmoksen ja sunnuntaina 14.4. klo 16 WoVo Rovaniemen. Kaksinkertaisen sarjan tilanne on kutkuttava ja jokaisella ottelu- ja erävoitolla on merkitystä, ketkä kaksi pääsevät hakemaan liigapaikkaa ja kumpi Puijo Wolley vai Hurmos vie 1-sarjan voiton.

Lauantain PuWo-Hurmos pelissä on jo paljon panosta ja päävalmentaja Elina Salomäki luottaa kotisaliin ja kotiyleisön vaikutukseen joukkueen pelaamiseen kauden tärkeimmissä vaiheissa.

- Hurmoksen kotisalissa peli oli melko haastava todella kovan musiikin ja kannustuksen kautta ja he nousivat kovaan hurmokseen kolmannessa ja neljännessä erässä. Viidennessä erässä saimme pidettyä oman pelin kurinalaisena. Lauantailta lähdetään ehdottomasti hakemaan kolmen pisteen voittoa ja ratkaisua finaalille ja liigakarsinnalle. On äärettömän hienoa ja tärkeää päästä pelaamaan näin suuri ottelu kotiyleisön eteen. Toivon todella, että saadaan halli täyteen ja vielä kovempi kannustus kuin heillä oli kotonaan. Tämän suurempaa ratkaisevaa peliä ei ole ainakaan hetkeen ollut kotisalissa!

Rovaniemen Woman Volleyn Salomäki joukkueineen lähtee haastamaan vuorostaan sunnuntaina.

- WoVo pelasi kauden tasaisimman ja parhaan pelinsä meitä vastaan viime viikonloppuna. Heidän torjunta oli todella kova ja libero kaivoi kaikki pallot peliin. Meidän pelistä huomasi, että ei olla pelattu tämän tasoista joukkuetta vastaan tällä kaudella, eikä pystytty olemaan tarpeeksi rohkeita ja aggressiivisia koko pelin ajan. Peli oli meille oikein hyvä oppitunti ja uskon meidän pystyvän haastamaan heidät paremmin toisella kerralla, varsinkin kotiyleisön edessä, Salomäki ennakoi luottavaisena.

Puijo Wolleyn passari Ella Riekkinen kuuluu joukkueen kokeneimpien pelaajien kaartiin ja odottaa kauden mielenkiintoisimpia pelejä kotikentällä.

- Odotan kovasti kauden huipennusta ja on hienoa päästä pelaamaan kauden ratkaisupelit kotiyleisön edessä. Viimeisimmissä kotipeleissä on ollut mahtava tunnelma ja kotiyleisön kannustus on ollut tärkeä tuki joukkueelle. Toivottavasti saadaan katsomot täyteen viikonlopun peleihin. Lauantain pelissä on paljon panosta. Hurmosta vastaan on ollut tiukkoja taisteluita ja edellisestä kohtaamisesta jäi kaikilla varmasti vähän hampaankoloon. Tavoitteena on säilyttää oma tasomme jokaisessa erässä Hurmosta vastaan ja etenkin meidän syöttöpelimme on oltavaa kovaa läpi ottelun, Riekkinen arvioi.

Naisten liigakarsinta
Pohjantien koulu

Lauantai 13.4. 2019 klo 17 Puijo Wolley – Karelian Hurmos
Sunnuntai 14.4. klo 16 Puijo Wolley – WoVo Rovaniemi
Otteluisäntänä TMR Invest

  Takaisin