Seuraa meitä somessa:

Etta rutisti makean voiton Rovaniemellä

17.10.2018

Etta nautiskeli kolmesta pisteestä Rovaniemen keskiviikkoillassa hoidettuaan erien loput tyylikkäästi nimiinsä tukkoista avauserään lukuunottamatta. Viime kaudella oululaisten kauden puolivälierissä päättänyt Team Lakkapää kaatui 1-3 (25-18, 12-25, 21-25, 23-25).

Etta, Antti Ronkainen:

- Mielenkiintoinen peli. Ensimmäisessä erässä emme olleet ottelussa mukana. Toisessa erässä tilanne oli täysin päinvastoin. Lopussa olimme kovempia. Meidän yksi kovimmista vahvuuksista on puolustus. Siinä olimme tänään vastustajaa edellä.

Team Lakkapää, Peetu Mäkinen

- Ensimmäinen erä saatiin ehkä helpolla. Me olimme latautuneet hyvin. En tiedä, mitä erätauolla tapahtui. Teimme tosi hölmöjä virheitä. Kolmanteen erään saimme pelin paremmaksi, mutta Etta pelasi tänään vielä paremmin. Lopussa Etta oli viimeisissä palloissa meitä kovempi. Kunnia vastustajalle, he olivat parempia tänään.

Etta, Olli Kuoksa

- Ensimmäinen erä on ollut meillä muutamassa pelissä varovainen. Tänään sama jatkui. Toiseen erään saimme syötön kuntoon ja se oli selvästi meidän. Kahdessa viimeisessä erässä pisteiden teko oli vaikeaa. Peli oli laadukasta ja tiukkaa. Meidän pelaajien taitotaso oli tänään vastustajaa edellä. Erien lopuissa olimme tänään vahvoja. Lakkapää oli parempi, mitä oletin.

Team Lakkapää, Henri Tuomi

- Etta oli erien lopuissa tänään rohkeampi ja sitä kautta parempi. Neljännen erän loppu annettiin omilla virheillä vastustajalle. Temmon ja kommunikoinnin kanssa meillä oli tänään haasteita. Ensimmäinen ja viimeinen erä oli meiltä hyviä eriä. Uuden joukkueen kanssa itseluottamuksen rakentaminen on nyt tärkeintä. Pelirohkeus puuttui tänään liian usein.

Parhaat pelaajat:
Team Lakkapää, Tuomas Hautala
Etta, Antti Ronkainen

Team Lakkapää - Etta 1-3
25-18, 12-25, 21-25, 23-25
Team Lakkapää: Mäkinen 16/+4, McCarthy 15/+10, Hautala 7/+2
Etta: Sorvoja 18/+14, Ronkainen 16/+4, Pennanen 10/+1

LähiTapiolan pisteet
3 Ronkainen Etta
2 Sorvoja Etta
1 Haapakoski Etta

Ottelutilasto

Kuvat: Asko Leskinen / Lakkapää

  Takaisin