Seuraa meitä somessa:

Eveliina Vilponen ja Shelby Dalton vahvistavat LP Kangasalaa

21.08.2015

Viime kauden hopeajoukkue LP Kangasala vahvistuu yhdysvaltalaishakkuri Shelby Daltonilla ja keskitorjuja/hakkuri Eveliina Vilposella.

Eveliina Vilppnen on 180 –senttinen pääasiassa keskitorjujana esiintynyt pelaaja, jolla on aiemmilta vuosilta kokemusta myös hakkurin roolista. Erittäin nopea ja urheilullinen keskipelaaja on tehokas nopeiden hyökkäysten päättäjä, joka monipuolisuutensa ansiosta antaa sentteripelinsä ohella joukkueelle myös useita taktisia vaihtoehtoja.

Vaikka Eve on jo pelannut korkealla tasolla useita vuosia hänellä on halu kehittyä yhä paremmaksi ja erinomaiset yleistaidot omaavana erittäin tunnollisena harjoittelijana hänellä on siihen kaikki mahdollisuudet. 

Shelby Dalton on 186 cm pitkä hakkuri Utahin yliopistosta USA:sta. Viime kaudella hänet valittiin kautta aikain ensimäisenä pelaajana opinahjostaan Pacific-12 konferenssin All-Stars joukkueeseen saaden saman huomionosoituksen myös opiskelu saavutuksistaan.

Painavakätisenä ja kookkaana pelaajana Shelbyn ansiot ovat nimenomaan hyökkäyksessä ja torjunnassa, joissa hän oli korkealla tilastoissa. Kuitenkin myös hänen kykynsä lukea nopeatkin tilanteet antavat hänelle mahdollisuuden pelata pallot loppuun saakka hyvin näin isoksi pelaajaksi.

Yliopistolentopallossa on mahdollista vaihtaa pelaajia paljon vapaammin kuin Suomessa, joten aluksi tärkein harjoittelun aihe on kolmen metrin hyökkäysten ajoitus niin tempo- kuin korkeissa perushyökkäyksissäkin. Älykkäänä pelaajana Shelby on jo osoittanut omaksuvansa asioita nopeasti ja kun hänen työmoraalinsa on korkea voimme odottaa vahvaa panosta alkavalla kaudella LP Kangasalan riveissä.

  Takaisin