Seuraa meitä somessa:

Finnish Teknikum Cup 2019-2021 – Teknikum Suomen Cupin pääyhteistyökumppani seuraavat 3 vuotta

14.01.2020

Teknikum on Suomen Cupin pääyhteistyökumppani seuraavat kolme vuotta 2019-2021. Finaalien järjestämispaikka on Tampere. Kehittyvä Tampereen kaupunki on viime vuosina ollut mukana monien suurten urheilutapahtumien järjestelyissä. Kolmen vuoden aikana Teknikum, Lentopalloliitto ja VaLePa haluavat yhdessä seurojen kanssa kehittää Suomen Cupin tapahtumaa.

Tavoitteena on rakentaa kestävä pohja tulevaisuuden huipputapahtumalle,

Tänä vuonna Suomen Cup pelataan 18. ja 19.1.2020 Kauppi Sports Centerissä. Lauantaina 18.1. klo 19.00 ottelevat Suomen Cup pokaalista naiset LP Viesti ja LiigaPloki. Sunnuntaina klo 18.15 vuorossa ovat miehet VaLePa Sastamala Tampere ja Savo Volley. Molempina päivinä Kaupissa pelataan junioriturnauksia. Lauantaina pelataan kaksi B-tyttöjen kärjen pooliturnausta ja sunnuntaina on vuorossa 34 F-juniorijoukkueen superturnaus. Molempia turnauksia voi seurata netin välityksellä.

Vuodesta 1989 toiminut Teknikum-konserni on yksi merkittävistä polymeeriteknologian osaajista Euroopassa ja vahva pirkanmaalainen teknologia-alan työllistäjä. Teknikum Group on 30 vuoden aikana tukenut lukuisia yhteisöjä, mm. urheiluseuroja, lasten liikuntaa ja kulttuuria. Yritysvastuu ja paikallisten yhteisöjen tukeminen on perheyrityksen ideologiassa kasvaneelle konsernille tärkeää.

Lentopallossa yhteistyö VaLePan kanssa alkoi jo 90-luvun alkupuolella. Vuonna 1995 otettiin käyttöön Teknikum-pistepörssi. Vuosien varrella on ollut monenlaista yhteistyötä. 2000-luvulla VaLePa-legenda Eduard Venski sai Teknikumilta työpaikan. Nykyään hän on Valko-Venäjän lentopalloliiton puheenjohtaja.

Teknikumin arvot ovat vastuullisuus, arvostus, uudistuminen ja tyytyväinen asiakas. Kansainvälisesti toimiva konserni lähtee mukaan tukemaan lentopallon Suomen cupia ja kannustamaan nuorisoa sekä työikäisiä liikkumiseen. Siksi onkin luontevaa, että Teknikum on Suomen Cupin pääyhteistyökumppanina tukemassa suomalaisen lentopallon kehitystä. Suomen Cupin finaaleissa kamppailevat tämän hetken Suomen parhaat joukkueet ja pelaajat. Tapahtuma on myös esikuva ja innostaja kaikille Suomen lentopallojunioreille. Hyvää joukkuehenkeä tarvitaan sekä urheilussa että työelämässä menestymiseen.

Lentopalloliitto järjestää Suomen Cup viikonlopun yhteyteen lentopallon seuratoimijoille Seurapäivän.

VaLePa: toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie, hanna@valepa.fi, +358405314595
Lentopalloliitto: toimitusjohtaja Seppo Siika-aho, seppo.siika-aho@lentopalloliitto.fi, +358503253103
Teknikum Group: konsernin toimitusjohtaja Jani Hämäläinen, jani.hamalainen@teknikum.com, +358408477587

  Takaisin