Seuraa meitä somessa:

FLASHBACK6: Häyrinen ja Friberg - aina kokoonpanossa

29.03.2020

Savo Volleyn Eetu Häyrinen ja Lentiskerhon Karoliina Friberg omaavat pisimäät "putket" kokoonpanossa olemista ilman pelinkään väliin jäämistä aktiiviliigapelureista. Häyrisen putki on 156 runkosarjapeliä ja Fribergin peräti 176 ottelua.

Pisin perättäisten runkosarjan liigaotteluiden putki on nyt Savo Volleyn Eetu Häyrisellä, joka on ainoana ollut kokoonpanossa neljän viime kauden jokaisessa joukkueensa runkosarjaottelussa.

Häyrinen on ollut kokoonpanossa nyt 156:ssa perättäisessä liigapelissä. Viimeksi hän on ollut poissa kokoonopanosta kauden 15-16 avauspelissä Loimua vastaan 27.9.2015 Raisiossa.

Kolmen viime kauden kaikki runkosarjapelit on pelannut yhdeksän pelaajaa: Panu Pitkänen, Akseli Lankinen, Mikko Kuusela, Teemu Kuusela, Lasse Jylhä, Tapio Toiviainen, Antti Leppälä, Niklas Breilin ja Eetu Häyrinen.

56 miespelaajaa oli kaikissa peleissä kokoonpanossa päättyneellä kaudella 19-20.

Friberg ja Porsanger teräsnaiset

Kolmen viime liigkauden aikana kaikki runkosarjan 76 peliä on kokoonpanossa ollut miesten tapaan naisissakin yhdeksän pelaajaa: Karoliina Friberg, Julia Porsanger, Emilia Putkisaari, Sini Nousiainen, Emilia Kääntä, Jutta Riikonen, Anastasia Boricheva, iina Niemelä, Veera Hämäläinen.

Viiteen perättäiseen kauteen (130 peliä) ovat yltäneet Friberg ja Porsanger. Porsanger on ollut mukana kaikissa peleissä urallaan, mutta ennätysputki on Fribergillä, joka on ollut mukana kaikissa runkosarjan peleissä kauden 13-14 alusta eli 176 ottelussa.

61 naispelaajaa oli kaikissa peleissä kokoonpanossa päättyneellä kaudella 19-20.

  Takaisin