Seuraa meitä somessa:

Giovanni Torchio Lentiskerhon uusi päävalmentaja

25.10.2021

Hämeenlinnan Lentopallokerhon uusi päävalmentaja on italialainen Giovanni Torchio. Torchio korvaa seuran peräsimessä viikonloppuna irtisanoutuneen Matteo Pentassuglian ja on vetovastuussa jo keskiviikon ottelussa LP Viestiä vastaan.

Torchio on kokenus lentopallovalmentaja. Suomessa on hän valmentanut aikasemmin Saimaa Volleyta miesten Mestaruusliigassa ja naisissa Salon Viestiä sekä Woman Volleyn junioreita. Kotimaassaan hän on ollut sekä apu- että päävalmentajana A1-liigassa. Myös belgialaisseura Noliko Maaseikissa Torchio on ollut pää- ja apuvalmentaja.

– Olen iloinen saadessani olla täällä Hämeenlinnassa. Seuralla on pitkä traditio kärkitason lentopallosta Suomessa ja hyviä maine myös Euroopassa, joten tämä on minulle hieno haaste, 53-vuotias valmentaja sanoo.

– Haluan myös sanoa kiitokset Matteolle hänen pitkäaikaisesta työstään seurassa. Olen jutellut hänen kanssaan paljon muutaman päivän aikana, ja hän jättää joukkueen minulle hyvillä fiiliksillä. Se on minusta hieno asia, Torchio kiittää.

Lue lisää Lentiskerhon nettisivuilta tästä

  Takaisin