Seuraa meitä somessa:

Heta Rissanen Pieksämäki Volleyn paitaan

17.07.2015

Pieksämäki Volley ja Heta Rissanen (21 v. 179 cm) ovat tehneet pelaajasopimuksen mallia 1+1.


Liigakokemusta Hetalla on neljältä kaudelta jotka kaikki Pihtiputaalta.

- Olen Joensuusta lähtöisin ja junnuvuosina pelasin Pyhäselän Urheilijoissa joka on kasvattajaseurani. Liigakausia on nyt takana neljä Pihtiputaalla Plokissa. Kun sain opiskelupaikan Jyväskylästä, niin pienen pohdiskelun jälkeen olin valmis tulemaan Pieksämäelle Volleyn joukkueeseen. Aloitan opiskelun Jyväskylän yliopistossa pääaineina gerontologia ja kansanterveys. Tosin pelaamisen jatkon päätöstä helpotti myöskin tuttu valmentaja ja muutama pelaaja Plokin ajoilta.

- Olen pelannut pääasiassa hakkurin roolissa juniorina, mutta yleispelaajan rooli on tullut tutuksi liigajoukkueessa. Satu (Natunen) on kaavaillut minulle myöskin roolia vastaanottoon. Olen todella innoissani maiseman vaihdosta. Tuon aiemmin mainitun pohtimisen syynä oli mm. se, etten lähde sen enempää opiskelemaan kuin pelaamaankaan puolivaloilla.

- Totta kai tutun pelaajan joukkueeseen saamisessa on etunsa, kun tuntee hänet pelaajana ja ihmisenä. Tosin yhteistyön alussa Hetan loukkaantuminen vaikutti siihen, ettei hänen osaamisestaan tullut minulle täyttä kuvaa, mutta uskon kuitenkin saavani kaivettua esiin hänen tehonsa. Sen lisäksi uskon hänen löytävän tasapainon opiskelun ja pelaamisen välillä, kertoo valmentaja Satu Natunen.

  Takaisin