Seuraa meitä somessa:

Honen ja Tiikereiden tiet erkanivat

08.01.2019

Kokkolan Tiikereiden Mestaruusliigajoukkueen australialainen keskitorjuja Simon Hone ei jatka Tiikereissä Mestaruusliigan kevätkaudella 2019.

Sopimuksen purku lähti pelaajan aloitteesta ja johtuu henkilökohtaisista syistä kotimaassaan. Seura ja pelaaja yhdessä pyrkivät löytämään sellaisen ratkaisun, että pelaaminen myös kevätkaudella olisi ollut mahdollista, mutta eivät siinä onnistuneet.

Simon haluaa kiittää seuraa ja erityisesti seuran faneja viimeisestä puolestatoista kaudesta Kokkolasta ja toivottaa Tiikereille menestystä kevätkaudelle ja jatkopeleihin.

- Ensinnäkin kaikille kiitos tuestanne ja kannustuksesta. Seura, joukkue ja fanit ovat olleet upeita minun aikanani. Minulla on ollut täällä hienoa aikaa ja se tekee lähdöstä entistä vaikeamman. Mutta kotimaassani muuttuneiden asioiden takia poissaolosta siellä tuli liian vaikeaa. Toivotan Tiikereille kaikkie parasta kauden lopulle, tulen aina olemaan Tiikeri sydämestäni.

Tiikereiden johtokunta on ollut tilanteesta tietoinen ja harkinnut loppukauden osalta erilaisia vaihtoehtoja pelaajarosterin suhteen.
Vaikka eritasoisia keskitorjujia on sekä Euroopassa että muualla maailmassa tarjolla loppukaudeksi useita eri vaihtoehtoja, tullaan tähän liittyvät ratkaisut tekemään aikaisintaan 14.1. alkavalla viikolla.

  Takaisin