Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani-Loimaa tyrmäsi Savo Volleyn välierien avauksessa

28.03.2024

Ensimmäinen välieräottelu Loimaalla oli alusta loppuun saakka kotijoukkueen näytöstä. Se voitti savolaisvieraat jokaisella osa- alueella. Hurrikaani aloitti pommituksen syöttöruudusta, eikä vauhti hiipunut missään vaiheessa.

Greg Petty toimi isoimpana mörkönä, syöttäen peräti viisi ässää. Myös kokenut Eetu Häyrinen osoitti pelaavansa uran parasta lentopalloa. Nyt hakkurille merkittiin 20 pistettä ja viisi torjuntaa.

Savo Volleyn tehokkaimmat oli Joonas Jokela 20 pisteellä ja Michael Michelau 11 pisteellä. Eniten petti joukkueen vastaanotto- ja puolustuspelaaminen, mikä ei tänään päässyt ollenkaan kiinni isäntien hyökkäyksiin.

Vaikka erätauolle päädyttiin lopulta 1-1 tilanteessa, ei Savo Volley ollut lähelläkään otteluvoittoa. Niin selvästi Hurrikaani ottelua hallitsi.

Eetu Häyrinen, Hurrikaani:

- Hyvä syöttöpeli auttoi meitä rakentamaan laadukkaan torjunnan kaverin eteen. Mutta meidän on pysyttävä pitämään syöttö kovana myös vieraspeleissä.

Joonas Jokela, Savo Volley:

- Mehän oltiin tänään ihan vastaantulijoita. Hurrikaanin syöttö riisui meidät täysin aseista. Tehtiin paljon suoria virheitä ja pelattiin paskaa lentistä.

Olli Kuoksa, Hurrikaani:

- Meidän syöttöpelin toimiminen näin hienosti teki erosta näin ison. Oltiin kaveria edellä aika paljon. Faktaa on, että syöttöetu kääntyy Kuopiossa Savolle.

Timo Tolvanen, Savo Volley:

- Todella paska Savo Volley nähtiin tänään. Edellisessä sarjassa Tiikerit syötti eri tavalla kuin Hurrikaani nyt. Mutta ei se voi tulla yllätyksenä, miten Hurrikaani syöttää kotisalissa. Kun oma syöttöpelikään ei kulkenut, oli Hurrikaanin hyökkääminen ihan jumalattoman kovaa.

Hurrikaani Loimaa - Savo Volley 3-1
25–19, 25–27, 25–15, 25–18
Koti:Petty 25/+17, Häyrinen 20/+12, Gyimah 15/+10
Vieras:Jokela 20/+7, Michelau 11/+6, Shurdhi 10/-3

MVP:t
Eetu Häyrinen, Hurrikaani
Joonas Jokela, Savo Volley

Katsojia 808

Ottelukuvat

Ottelutilasto

Ottelusarjan tilanne 1-0 Hurrikaanille, kolmella voitolla finaaleihin

Tulevat ottelut
LA 30.3. klo 17:00 Savo Volley - Hurrikaani-Loimaa (Kuopio)
MA 1.4. klo 17:00 Hurrikaani-Loimaa - Savo Volley
Tarvittaessa
KE 3.4. klo 18:30 Savo Volley - Hurrikaani-Loimaa (Siilinjärvi mahd.)
PE 5.4. klo 18:30 Hurrikaani-Loimaa - Savo Volley

Kuvat: Juuso Riponiemi

  Takaisin