Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani nappasi VaLePan päänahan päätöskierroksella

03.03.2021

Miesten runkosarja saatiin päätökseen keskiviikkona Hurrikaani lyödessä VaLePan, Hurmoksen ottaessa voiton Lakkapaa.com:sta ja Tiikereiden Loimusta.


Loimaan Lehden juttu

- Latautumisongelma meillä oli. Sitä on pyritty hakemaan. Tänään homma meni vähän liian rennoksi. Löydettiin oikea taso, mutta ei auttanut meitä voittoon. Play offit alkaa ja meille tulee Etta vastaan. Minulle erityisen tuttu joukkue, kommentoi VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko.

- Startti oli loistava kaikilla osa-alueilla. Alussa pelattiin hyvin ja VaLePakin heräsi mukaan, mutta pystyttiin pitämään taso yllä loppuun asti. Tärkeää oli pelata tänään hyvin. On harjoiteltu hyvin ja niiden suoritusten siirtäminen peliin oli tärkeää, kommentoi Jussi Heino.

Hurrikaani - VaLePa
3-1 (25-17, 20-25, 25-18, 25-22)
Hurrikaani: Kaislasalo 21/+11,Seppänen 17/+10,Kouki 15/+8
VaLePa: Sauss 18/+13,Nikula 14/+8,Pettersson 7/+4
Ässät -, syöttövirheet -, torjunnat -, hyökkäys% -, vastaanotto% -

Pistekilpailu:
3 Kouki Hurrikaani
2 Kaislasalo Hurrikaani
1 Sauss VaLePa

PROlibero
Vuorinen Hurrikaani

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

Sarjatilanne
3) Hurrikaani 13-5, 35 p
2) VaLePa 14-4, 41 p

Karelian Hurmos – Perpo 3 - 0 (25-17, 25-16, 25-21)

Lakkapaa.com Jukka Tuovinen:

- Turha kaunistella todellisuutta, Hurmos oli tänään liikkeellä kevyemmällä jalalla ja ansaitsi voittonsa. Meidän keskittyminen on jo tulevassa puolivälierä ottelusarjassa. Ollaan selkeästi altavastaajia ennakko kaavailuissa mutta silti meillä on mahdollisuus yllättää. Oma lataus ja tekeminen pitää saada vaan hyvälle tasolle, pelkät puheet eivät riitä.

Lakkapaa.com Teemu Silventoinen:

- Oli hankala valmistautuminen päivän peliin. Matkustaminen on huono tekosyy huonoon peliesitykseen. Nyt käännetään katseet keskiviikkoon ja ottelusarjaan savoa vastaan.

Hurmos Matti Alatalo

- Oli mukava lopettaa kausi hienolla voitolla. Aamusta asti jätkillä on ollut hyvä fiilis ja rentous tekemisessä ja se näkyi myös kentällä tekemisessä. Kaksi erää oma peli toimi loistavasti. Kolmannessa erässä keskittyminen herpaantui, aavistuksen mutta onneksi saimme kasattua pelin vielä kohden erän loppua.

Hurmos Tuomas Karjalainen:

- Oli mahtava lopettaa kausi ja ura voittoon täällä Joensuun urheilutalolla. On ollut hienoa saada luottoa seuralta, yhdessä ollaan selvitty hankalistakin hetkistä. Joensuulaiset lentopallofanit jäävät pysyvästi sydämmeen.

Karelian Hurmos - Lakkapaa.com
3-0 (25-17, 25-16, 25-21)
Hurmos: Louhela 12/+5, Härkönen 8/+7, Korhonen 8/+4
Lakkapää: Häyrinen 10/0, Baranov 7/+1, Berg 7/+4
Ässät -, syöttövirheet -, torjunnat -, hyökkäys% -, vastaanotto% -

Pistekilpailu:
3 Härkönen Hurmos
2 Heiskanen Hurmos
1 Korhonen Hurmos

PROlibero
Hakkarainen Hurmos

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

Sarjatilanne
9) Hurmos 3-15, 11 p
8) Lakkapaa.com 5-13, 16 p



Ailahtelevan alun jäkeen Tiikerit voitti Raision Loimun selkein numeroin: 3-0 (27-25, 25-16, 25-21).

Ensimmäinen erä alkoi tasaisena. Sitten muutama Loimun oma virhe ja Antti Ropposen ässä antoi johdon Tiikereille, 10-7. Jatkossa Tiikerit vei erää ja näytti siltä, että erä päättyy selkeään Tiikerivoittoon.

Ehkä Tiikerit sitten luuli, että "tämä erä tulee helpolla" ja Loimu nousi rinnalle. Loimu sai jopa pari eräpalloa, muttei saanut katkaistua erää. Tiikerit vei erän ensimmäisellä eräpallollaan. Erän hahmoja olivat Loimun Eetu Mäki ja Tiikereiden Ropponen. Molemmat iskivät pisteitä tehokkaasti. Erän aikana molemmat joukkueet tekivät passari-/hakkurivaihdot. Lisäksi Arttu Tupeli korvasi Jere Mäkisen joksikin aikaa.

Toiseen erään Tiikerit ryhdistäytyi ja vei erää alusta loppuun. Edellisen erän sekava peli oli poissa. Erän puolessa välissä Tiikerit
vaihtoi Benjami Montosen Rami Rekomaan tilalle ja Arttu Tupelin Jere Mäkisen tilalle. Siitä ei peli seonnut, vaan erä meni selkeällä
piste-erolla Tiikereille.

Kolmanteen erään Tiikerit sekoitti pakkaansa oikein kunnolla: Oskari Keskinen tuli hakkuriksi, Roope Keskinen ja Benjami Montonen keskipelaajiksi, Joska Försti passariksi ja Aleksi Mäkiluoma liberoksi. Loimukin vaihtoi aloitukseen aiemmin passari-/hakkurivaihdossa tulleet Lasse Jylhä ja Kirill Borichev. Tiikerit aloitti reippaalla johdolla, 5-1, mutta Aleksei Zhbankovin syöttövuorolla Loimu tasoitti pelin. Jatko meni pienessä Tiikerihallinnassa, mutta piste-ero oli korkeintaan 2 pistettä. Jere Mäkisen tilalle tulleen Arttu Tupelin ässä repi johdon ensimmäistä kertaa kolmeen: 19-16. Tästä eteenpäin Tiikerit hallitsi erää ja vei sekä erän, että ottelun.

Per-Erik Dalqvist, Raision Loimu:

- Tämä kausi oli hankala, kun vuodenvaihteen aikaan menetimme kaikki ulkomaiset pelaajat. Sitten jatkettiin paikallisilla, nuorilla
kavereilla. Olen ylpeä pojista. Kehitymme tästä eteenpäin, kunhan annamme kaikkemme harjoittelussa ja tulevissa peleissä. Tiikerit on tällä hetkellä ehkä kovin joukkue, jota ei helpolla voita, etenkään kotikentällään. Ei siis mikään häpeä hävitä tänään. Tappioista voi kuitenkin oppia, jos asennoituu oikein. Emme anna periksi.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:

- Peli lähti nihkeästi käyntiin. Ensimmäinen erä oli oli vaikea. Sitten kun päästiin omalle tasolle, peli oli hallinnassa. Hyvä, että muille kuin avauskokoonpanon pojat saivat vastuuta ja pärjäsivät. Se lämmittää mieltä. Runkosarja oli erikoinen. Ensiksi pelataan. Sitten parin kuukauden tauko ja sitten taas pelataan aika kovalla tahdilla. Siinä välissä harjoiteltiin. Se jäi runkosarjasta päällimmäsenä mieleen. Meillä on nousujohteinen tilanne. Tästä on hyvä lähteä pudotuspeleihin. Vastassa Akaa Volley. Ennustan kovaa ottelusarjaa ja tasaisia matseja.  Nyt levätään ensiksi ja sitten palataan salille. Treeniä ja lepoa sopivassa suhteessa. Kaikki energiavarastot täyteehn, kun jatketaan ensi keskiviikkona.

Kokkolan Tiikerit - Raision Loimu
3-0 (27-25, 25-16, 25-21)
Tiikerit: Hänninen 12/+4,Ropponen 9/+6,Leppälä 7/+7
Loimu: Kulmala 10/+2,Mäki 9/+8,Rahko 7/-4
Ässät -, syöttövirheet -, torjunnat -, hyökkäys% -, vastaanotto% -

Pistekilpailu:
3 Mäkinen Tiikerit
2 Pozo Hernandez Loimu
1 Ropponen Tiikerit

PROlibero
Lahti Tiikerit

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

Sarjatilanne
4) Tiikerit 12-6, 34 p
10) Loimu 1-17, 4 p

  Takaisin