Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani palasi voittojen tielle

31.10.2014

Hurrikaani-Loimaa palasi voittojen tielle kukistettuaan LiigaSärkät suoraan kolmessa erässä, Joensuussa Etta haki vierasvoiton kolmen erän ottelussa.

Hurrikaanin (4-2) kotivoitto irtosi vielä avausvoittoaan liigassa metsästävistä LiigaSärkistä (0-6) erin 3-0 (25-14, 25-22, 25-22).

Jesse Mäntylän ollessa poissa liberona ahersi Kasimir Vuorinen. Hurrikaani hyökkäsi hyvillä tehoilla (52%) ja oli selkeästi silläkin saralla vieraita (33%) parempi.

Vladimir Cedic teki 18/+10, Aivars Petrusevics 15/+8 ja Eemeli Kouki 14/+7. LiigaSärkistä hakkuri Bruno Ribeiro teki 11/+5. Sen sijaan esimerkiksi Srdjan Nadazdinin (4/-1) ilta oli melko synkkä: hyökkäykset 2/23.

Ville Kakko (Hurrikaani):

- Voittopeli tyydyttää. Monen pelaajamme esiintyminen oli tänään positiivista verrattuna keskiviikon Korso-peliin. Halusin rauhoittaa tilannetta, ja annoin vakiokuusikon olla kentällä, vaikka tilaisuus vaihtoihinkin olisi ollut.

Shailen Ramdoo (LiigaSärkät):

- Virheitä ei saisi tehdä tärkeissä paikoissa. Silloin ei ole mahdollista voittaa peliä. Jussi Mäkinen oli meidän paras pelaajamme. Meillä muutamat muut pelaajat tekevät kentällä mitä haluavat, eivät sitä, mitä minä haluan.

Kasper Vuorinen (Hurrikaanin paras):

- Aamulla sain kuulla, että liberon tontti olisi luvassa illalla. Syöttöjä minulle ei paljon tullut, mutta yritin puolustuksessa ja varmistuspelissä tehdä kaikkeni.

Mikko Keski-Sipilä (LiigaSärkät):

- Paljon on vielä tekemistä. Peli ei kanna loppuun saakka. Hurrikaani puolusti tänään tosi hyvin. Laitapelimme oli nuhaista.

Ottelutilasto

Juuso Riponiemen ottelukuvat

Etta voittoisa Joensuussa

Olli Kuoksan Etta (4-3) aiheutti perjantai-iltana Joensuussa Riennolle (1-8) viidennen perättäisen tappion. Oululaisten vierasvoitto tuli numeroin 0-3 (26-28, 20-25, 14-25).

Riento menetti avauserän niukasti jatkopalloilla, toisessa Jani Sippolan syöttövuoro nousi isoon rooliin ja siitä ei kotijoukkue enää toipunut. Kolmannessa oululaiset jo tyrmäsivät isännät koko rintamalla.

Eetu Pennanen oli kotiujoukkueen paras pistemies (14/+8) Joni Savimäen jäätyä nyt tehoihin 9/+2. Ettasta Ville Sorvoja teki 14/+10 ja Joshua Walker 12/+3.

Riennon kausi on alkanut kotiotteluiden osalta yllättävänkin vaisusti. Viime kaudella vahvasti kotiotteluissa esiintynyttä joukkuetta on vaivannut otteiden epätasaisuus joka oli nähtävissä myös illan ottelussa.

- Toinen erä vapautti pelaamista, kolmas erä alusta asti meidän hallintaa, sanaili Ettan käskijä Olli Kuoksa pelin päätyttyä.

- Vastaanotto petti. Aluksi pelattiin niin kuin oli sovittu mutta sitten ei onnistunut enää mikään, summasi pettynyt Jani Säisä kotijoukkueen otteita.

- Piti tulla jeesaamaan seuraa kun kavereita on sairastuvalla, kommentoi Juha Aho paluutaan Ettan vahvuuteen.

- Ensin meni hyvin, sitten meni huonosti, sitten meni hyvin huonosti, tiivisti Eetu Pennanen pelin Riennon näkökulmasta.

Lähitapiola pisteet: 1p Sorvoja , ETTA. 2p Hakala , ETTA. 3p Sippola, ETTA

Ottelutilasto

Kuvat:
Hurrikaani - LiigaSärkät, Juuso Riponiemi

  Takaisin