Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani puhtaaseen kotivoittoon Team Lakkapäästä

10.10.2018

Hurrikaani-Loimaa ei antanut yllättää itseään edes erävoiton verran, kun se löi vierailleen Team Lakkapään keskiviikkona kotonaan 3-0.

Kahdella voitolla kauden aloittanut Hurrikaani isännöi kolmella tappiolla kautensa aloittanutta Team Lakkapäätä. Ääripäiden kohtaamisesta näkyi, että toisella joukkueella on paineet jo karistettu niskasta pois. Vastaavasti rovaniemeläisten pelaamisessa näkyi tappioiden tuoma epävarmuus ja tuska.

Hurrikaani oli jokaisella osa-alueella vieraitaan edellä. Sen syöttö-vastaanottopelaaminen suorastaan murskasi Henri Tuomen valmentaman joukkueen. Tukkoisuus purkautui rovaniemeläisten protestointina ja kahdesti päätuomari Keijo Yli-Kivistö joutui varoittamaan Lakkapään pelaajaa tai vaihtopenkkiä. Yhden keltaisen kortin lisäksi Tuomi sai punaisen kortin suunsoitosta ja selvästä protestoinnista. Loimaalaisilla ei ollut tällä kertaa tuomareiden kanssa sanomista, niin paljon parempi isäntäjoukkue oli kentällä.

Kun laitapelaajien Rumpunen-Eemeli Kouki-Antti Ropponen tehot olivat Lakkapään vastaavia huomattavasti paremmat, jäi keskipelaajille lähinnä vastuu torjunta- ja syöttöpelaamisesta. Matti Oivanen osoitti neljällä ässällä, että huittislainen leija on edelleen maan huippua. Karri Kutinlahti nappasi kolmannen erän puolivälissä kolme torjuntaa putkeen ja kaikkiaan viisi torjuntaa koko ottelussa.

Tomi Rumpunen, Hurrikaani:

- Valmistauduttiin otteluun huolella ja päästiin syötöllä ahdistamaan kaveria. Oltiin pelin jokaisella osa-alueella Lakkapäätä parempi. Ollaan jo toukokuusta saakka tehty kovin hommia ja se näkyy nyt tulostaululla. Toisilla joukkueen rakentaminen on mennyt pitkälle kesän jälkeen ja yhteispeli ei ole vielä niin hyvällä tasolla kuin meillä.

Jussi Heino, Hurrikaanin päävalmentaja:

- Jatkettiin kahden ensimmäisen pelin hyvää virettä. Ollaan keskusteltu paljon, miten ratkaistaan erilaisia tilanteita. Nyt meillä oli maltti mukana. Kun oli tilaisuus, annettiin myös kättä pallolle.

Hurrikaani-Loimaa - Team Lakkapää 3-0
25-22, 25-17, 25-20
Hurrikaani: Rumpunen 14/+13, Kouki 11/+7, Ropponen 11/+6
Team Lakkapää: McCarthy 17/+11, Mäkinen 8/-2, Koskela 7/-3

LähiTapiolan pisteet:
3 Kutinlahti Hurrikaani
2 Mutka Hurrikaani
1 Rumpunen Hurrikaani

Ottelutilasto

Ottelukuvat Juuso Riponiemi

  Takaisin