Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani riisti kakkospaikan Savolta

08.01.2019

Hurrikaani-Loimaa nousi miesten Mestaruusliigan kakkospaikalle ohi Savo Voleyn voitettuaan tiistai-illan kovasti aaltoilleen keskinäisen kamppailun 3-1 (25-18, 19-25, 26-24, 25-23).

Kaksi ensimmäistä erää menivät selkeästi, ensimmäinen Hurrikaanille Matti Oivasen 9/+7 pisteen showlla ja toinen Savo Volleylle hyvällä kokonaisesityksellä.

Kolmaskin erä näytti olevan epätasainen ja savolaisten juhlaa, mutta Hurrikaani sai kiristettyä ruuviaan juuri sopivasti kuitaten sen 26-24. Neljäs oli jo tasaisempi ja sekin lopulta merkittiin kotijoukkueelle.

Mitään suurta lentopallon juhlaa ei ottelu tarjonnut, enemmänkin väkisin yrittävien pelaajien vääntämistä. Matt Oivanen nousi illan hamoksi saaden parhaan tuen Tomi Rumpuselta (12/+9) ja liberoksi kesken pelin siirtyneeltä Aleksi Mutkalta. Vieraiden paras pistemies oli Lelu Ojansivu (17/+5), mutta tärkein pelimies Antti Siltala (13/+6).

Olli-Pekka Ojansivu (Savon paras):

- Kiva, kun taas pääsee pelaamaan. Ei ollut peli tänään meidän näköistä. Ei oikein löydetty yhteistä säveltä. Helpot pallot ratkaisivat tänään ottelun voittajan. Paljon tehtiin virheitä joka saralla.

Matti Oivanen (Hurrikaanin paras):

- Torjuntapeliin täytyy olla tyytyväinen. Syöttö ja hyökkäys ei niinkään kulkenut. Mukava, että oli tiukkaa vääntöä. Peli ei kuitenkaan ollut tasoltaan kovinkaan hyvää kummaltakaan joukkueelta. Ratkaisuhetkillä saatiin syöttö pysymään ruudussa.

Jukka Tuovinen, Savo Volley:

- Ei ollut tyypillistä peliä näiden joukkueiden välillä. Molemmilla peli aaltoili kummasti. Meillä oli ongelmia johtoasemassa pelaamisen kanssa. Myös puolustuspelaaminen oli heikkoa. Hurrikaani oli siinä parempi ja ansaitsi voittonsa.

Jussi Heino, Hurrikaani:

- Noustiin kolmannessa ja neljännessä erässä, kun muistettiin olla kärsivällisiä. Ei tarvinnut tänään tehdä mitään hokkuspokkus-temppuja. Kolme pistettä lämmittää, mutta olisin ollut tyytyväinen kaikkiin muihinkin lopputuloksiin paitsi rökäletappioon. Tärkeintä oli saada hyviä vinkkejä jatkopeleihin, ja niitä myös saatiin. Roskapallopassit olivat tänään erinomaisia. Niiden ansiosta voitettiin kaksi viimeistä erää.

Hurrikaani - Savo Volley 3-1
25-18, 19-25, 26-24, 25-23
Hurrikaani: Roppanen 16/0, Oivanen 15/+11, Toiviainen 14/+5
Savo Volley: Ojansivu 17/+5, Siltala 13/+6, Määtänen 12/+5

LähiTapiolan pisteet:
3 Matti Oivanen Hurrikaani
2 Tomi Rumpunen Hurrikaani
1 Aleksi Mutka Hurrikaani

ProLibero
Aleksi Mutka, Hurrikaani

Juuso Riponiemen ottelukuvat

Ottelutilasto

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

@savovolley on lyöty 👊👊👊 3-1 🖤💛

Henkilön Hurrikaani (@hurrikaaniloimaa) jakama julkaisu Tammi 8, 2019 kello 11.11 PST

  Takaisin