Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani sarjakärkeen viisieräisellä taisteluvoitolla

25.10.2018

Akaa Volley antoi kunnon vastuksen sarjakärkeen siirtyneelle kotijoukkue Hurrikaanille. Tiukkaakin tiukempi ottelu ratkesi lopulta viidennessä erässä Matti Oivasen (15/+9) rajuihin syöttöihin, jotka repivät Akaan vastaanoton riekaleiksi.

Oivanen asettui syöttämään tilanteessa, jossa Hurrikaani oli jo pahasti sillassa. 11-12-tilanteessa Oivanen aloitti ässällä tasoittaen pisteet. Kaksi seuraavaa pistettä kotijoukkue kahmi itselleen torjunnoilla, kun huittislainen leija oli hajottanut akaalaisten hihapelin ja passari Ville Juntura ei pystynyt antamaan hyökkääjilleen laatupaikkoja pisteiden tekemiseen. Ottelun viimeisen pisteen teki mukavan iltapuhteensa (16/+11) päätteeksi Tapio Toiviainen.

Joni Mikkonen (Akaan paras):

- Pelasimme tänään hyvää lentopalloa muutaman huonomman pelin jälkeen. Mukava oli kentällä pelata, kun omat hienot fanit siivittivät meitä suorituksiin. Pari ekaa oltiin mielestäni hyvin mukana, vaikka ne hävisimmekin. Erät vaan repsahtivat yleensä yhteen Hurrikaanin syöttövuoroon. Hurrikaania vastaan pitää pelata aggressiivisesti, muuten ei pärjää. Toki siitä syystä tehtiin myös paljon syöttövirheitä.

Eemeli Kouki (Hurrikaanin paras):

- Vaikeaa oli jokaisessa erässä. Syöttövastaanottopeli takkusi tänään. Jäi paljon parannettavaa. Akaa on hyvä joukkue, niin kuin kaikki seurat liigassa tänä vuonna.

Oliver Luutsepp, Akaa Volley:

- Olen tyytyväinen siihen, miten pelasimme, mutta en tietenkään pisteeseen, joka tänään saatiin. Tulimme tänne voittamaan. Tauon jälkeen tavoitteena oli olla entistä aggressiivisempi varsinkin syöttöruudussa. Oli hienoa, että emme luovuttaneet kahden erän jälkeen, vaan tulimme peliin takaisin ja kontrolloimme ottelua kaksi erää.

Jussi Heino, Hurrikaani:

- Akaa oli tänään erinomainen vastustaja. Pitkiä palloralleja eli varmaan yleisöystävällistä lentopalloa. Hyökkäyspelimme rupesi sakkaamaan kolmannessa erässä. Masse ratkaisi ottelun jäätävällä syöttöputkellaan viidennessä erässä.

Hurrikaani-Loimaa - Akaa-Volley 3-2
25-22, 25-22, 21-25, 21-25, 15-12
Hurrikaani: Ropponen 21/+7, Kouki 19/+11, Toiviainen 16/+11
Akaa: Mikkonen 25/+12, Sinkkonen 14/+10, Herrera 11/+4

LähiTapiolan pisteet:
3 Oivanen Hurrikaani
2 Mikkonen Akaa
1 Toiviainen Hurrikaani

Ottelutilasto

Ottelukuvat Juuso Riponiemi

  Takaisin