Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani taivutti Lakkapään tahtoonsa

02.12.2019

Team Lakkapää aloitti terävästi ja laittoi liigan kärkijoukkueen Hurrikaanin vääntämään itsensä tasolleen napatakseen sarjapisteet mukaansa. Lopulta näin tapahtui erin 1-3 (25-20, 22-25, 15-25, 13-25)

Antti Ropponen, Hurrikaani

- Eilen oli pitkä peli Ettaa vastaan, ja alussa oli vaikeaa. Uudet kaverit olivat kentällä ja vastustaja pelasi hyvin. Toisen erän lopussa laitettiin peruskuusikko kentälle ja hoidettiin ruutiinilla homma kotiin. Nuorten pelaajien puolesta harmittaa, kun emme saaneet peliä kuntoon pelin aloitusmiehistöllä.

Niko-Matti Koskela, Team Lakkapää

- Aloitimme pelin hyvin. Vieraspelijakso verotti voimia. Innolla tulimme kotiottelun alkuun. Totta kai hieman vaikutti se, ettei Hurrikaani ollut normaalilla avausmiehistöllä pelissä. Ensimmäinen erä oli hyvä meiltä. Toisen erän alku oli tosi synkkä, minkä jälkeen teimme liikaa virheitä hyökkäyksissä. Maltti loppui tänään, kun pallo ei kuollut. Toisen erän nousu oli hyvä, mutta taisteluilme ei kantanut kolmanteen erään asti.

Jussi Heino, Hurrikaani

- Pistettiin alkuun uusia miehiä kehiin. Heidän puolesta harmittaa se, ettei muu joukkue tukenut heidän peliään. Vastaanotto oli alussa heikkoa, samoin puolustuksen jälkeiset passit. Santeri Välimaa pelasi hyvin passarina, mutta vaihdoimme Krnicin ja Ropposen kentälle. Toisen erän voitto oli käännekohta tänään. Kokeneen kuusikon voimin hoidimme ottelun meille.

Henri Tuomi, Team Lakkapää

- Peli näytti samalta kuin aiemminkin. Ajatus katosi pelissä. Lopussa peli ei enää näyttänyt lentopallolta. Kaksi erää peli pysyi kasassa kaksi erää. Alkaa tuntua, että onnistuneissa erissä joukkue pelaa taitojensa äärirajoilla, eikä se kanna koko ottelua. Kun ajatus katoaa pelistä, ei mahdollisuuksia voittoon ole. Huomenna jatketaan harjoituksia.

Ruudun ottelukooste

Parhaat pelaajat
Sakari Mäkinen, Hurrikaani
Gavin Taylor, Team Lakkapää

LähiTapiolan pisteet
3 Mäkinen Hurrikaani
2 Ropponen Hurrikaani
1 Krnic Hurrikaani

ProLibero
Jesse Mäntylä, Hurrikaani

Ottelutilasto

  Takaisin