Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani vakuutti ratkaisupelissä ja eteni välieriin

24.03.2024

Hurrikaani- Loimaan ja TUTO Volleyn välinen puolivälieräsarja tarvitsi kaikki viisi ottelua, ennen kuin joukkueiden paremmuus saatiin selville.

Viidennen pelin kotijoukkue Hurrikaani otti heti alusta asti komennon, eikä TUTO löytänyt isäntien hyökkäyspelaamiseen lääkkeitä. Greg Petty johti ilotulistusta 21 pisteellä ja Eetu Häyrinen paukutti syöttöruudussa neljä ässää. Sen lisäksi isäntien torjunta oli vahva ja Troy Goochin johdolla puolustuspelaaminen oli ottelusarjan parasta.

Kun TUTOn hakkuri Alek Rastamo ei päässyt lauantain tapaan mellestämään laidasta ja Jan Helenius pysyi tiukasti Hurrikaanin torjunnan pihdeissä, oli TUTOn mahdollisuudet melko vähäiset.

Greg Petty, Hurrikaani:

- TUTO pelasi koko ottelusarjan hyvää lentopalloa. Tänään me olimme joukkueena parempia. Koitimme auttaa kaveria ja siinä onnistuimme. Nyt alkaa keskittyminen Savo- ottelusarjaan.

Alek Rastamo, TUTO Volley:

-Kyllä kova ottelutahti tuntui kropassa. Hurrikaani on todella vaikea vastus kotona. Se tuli tänään alusta saakka kovaa päälle. Ei me tehty ottelusarjassa mitään ihmeellisiä juttuja, keskityttiin yksinkertaisiin asioihin. Joukkueelta tämä oli ailahteleva kausi. Siitä olen tyytyväinen, että saimme kauden lopulla pelimme kuosiin.

Jani Niskakangas, TUTO Volley:

-Kaikissa peleissä torjunta- puolustuspeli oli hyvää. Tänään tultiin Loimaalle ilman paineita, mutta ei silti saatu peliä käyntiin. Hurrikaani myös pelasi erinomaisesti. Takana on värikäs kausi. Samalla se oli myös opettavainen. Kauden aikana oppi paljon valmentamisesta ja pelaajista.

Olli Kuoksa, Hurrikaani:

-Paineet tuntuivat meidän niskassa. Kyllä tämän viidennen pelin alla oli epävarma olo. Ei päästy pelaamaan vapautuneesti. Savo- sarjasta tulee varmasti melko värikäs. Kentällä on paljon huippupelaajia.


Hurrikaani Loimaa - TUTO Volley 3-0
25–14, 25–21, 25–13
Koti: Petty 21/+12, Häyrinen 12/+6, Marttila 12/+4
Vieras: Rastamo 6/-2, Lehtonen 5/+4, Keskinen 5/+2

MVP:t
Greg Petty, Hurrikaani
Alek Rastamo, TUTO Volley

Katsojia 853

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin