Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani ylsi kauden parhaalla esityksellään avausvoittoon Kerttulassa

20.10.2021

Loimu lähti keskiviikko-illan otteluun Hurrikaania vastaan viime kausina totuttuun verrattuna herkullisemmasta asetelmasta, kun ennakkosuosikin viittaa aseteltiin ennakkoon Loimun harteille. Se ei kuitenkaan tänään oranssipaitojen harteille sopinut, vaan hyvin latautuneena Kerttulan parketille saapunut Hurrikaani ryösti täyden Mestaruusliigan ja Siljan maljan pistesaaliin mukaansa kauden parhaalla esityksellään lukemin 1-3 (22-25, 22-25, 25-22, 23-25).

Loimun peli kulki mallikkaasti vain hetkellisesti ja hyviä jaksoja seurasi hyvin nopeasti vähintään saman mittainen heikompi jakso. Suurimman eron joukkueiden välille teki syöttö-vastaanottopelaaminen, jossa Loimu oli tällä kertaa useita askeleita Hurrikaanin perässä.

Ottelun paras pistemies oli Hurrikaanin hyvin kestänen vastaanoton ansiosta passari Santeri Välimaan hyvästä ja nopeasta tarjoilusta nauttinut hakkuri Antti Ropponen, joka teki 26 pistettä. Ensimmäistä liigakauttaan pelaava nuori Luka Marttila teki 20 ja Aleksi Muukkonen 17 pistettä. Loimun puolella paras pistemies oli tuttuun tapaan Ali Fazli, jolle kirjattiin tällä kertaa 22 pistettä. Jälleen hyvän ottelun pelannut kapteeni Väinö Rahko teki 15 pistettä.

Otteluisäntä Eezy Henkilöstöpalvelut valitsi vierasjoukkueen parhaaksi Luka Marttilan ja Loimulta vastaavan palkinnon pokkasi Väinö Rahko. Ottelun ProLibero oli Hurrikaani libero Peter Vuorinen.

Luka Marttila, Hurrikaani

- Hyvät fiilikset kun voitettiin. Täällä on tullut käytyä tosi monta kertaa katsomassa pelejä ja nyt pääsi pelaamaan, niin oli tosi kiva. Oma peli lähti ihan hyvin, mutta paremminkin voisi mennä. Joukkueena vähän kaikilla osa-alueella oltiin parempia kuin aiemmin.

Mauri Kurppa, Loimu

- Olisi pitänyt pelata tehokkaammin. Pitää saada pallot leviämään niin, ettei siellä ole koko ajan kahta pelaajaa edessä ja pistää palloa enemmän rataan. Kliseinen syöttö-vastaanotto olisi pitänyt joukkueella olla tänään parempaa. Kaveri nosti tänään tosi hyvin.

Jussi Heino, Hurrikaani

- Neljä erää meiltä kauden tasokkainta peliä. Parissa pelissä on pelattu yksi tai kaksi hyvää erää, mutta nyt oli koko peli. Isoin parannus aikaisempaan oli vastaanotto. Päästiin vastaanottohyökkäyksissä nautiskelemaan välillä. Aikaisemmin se on ollut aikalailla pelkkää selviytymistä. Vastaanottajat loi tänään hyvän pohjan voittopelille. Ja Santeri jakoi palloa voittoisasti.

Aitor Barreros, Loimu

- Hurrikaani ansaitsi voiton ja oli tänään parempia kuin me. Me olimme tänään pehmeitä. Syötimme huonommin kuin aikaisemmissa peleissä ja se oli tänään ratkaisutekijä. Pystyimme kuitenkin kontrolloimaan tappioeriäkin, mutta hävisimme ne ratkaisuhetkillä. Neljännessä erässäkin johdimme, mutta jäimme jumiin leijasyöttöön.

Raision Loimu - Hurrikaani-Loimaa
1-3 (22-25, 22-25, 25-22, 23-25)
Koti:Fazli 22/+15,Rahko 15/+9,Einisamare 9/+6
Vieras:Ropponen 26/+18,Marttila 20/+14,Muukkonen 17/+3
Ässät 5-10, syöttövirheet 8-14, torjunnat 7-11, hyökkäys% 53-54, vastaanotto% 45-52

Joukkueiden MVP:t
Väinö Rahnko. Loimu
Luka Marttila, Hurrikaani

Otteluisäntä Eezy Henkilöstöpalvelut

PROlibero
Peter Vuorinen, Hurrikaani

Katsojia:

Ottelutilasto

  Takaisin