Seuraa meitä somessa:

Hurrikaaniin paluumuuttaja Yhdysvalloista

20.05.2024

Hurrikaani- Loimaa löysi Santeri Välimaan korvaajan Yhdysvalloista, kun Matt West palaa Suomeen ja Hurrikaaniin. West on tuttu mies loimaalaisille, sillä mies vietti kauden 2018-2019 keltamustassa peliasussa.

West on kolmikymppinen ja vajaa parimetrinen passari, joka on Hurrikaanikauden jälkeen pelannut mm. Ranskassa ja Saksassa. – Vakuutuin miehen motivaatiosta ja halusta voittaa, Olli Kuoksa kertaa.

Kuoksan mukaan Hurrikaani saa kokeneen ja todellisen ammattilaisen.

– Itsellekin uusi tilanne, että omassa joukkueessa on kokenut ja niin sanotusti valmis passari. Tähän saakka olen toiminut eri joukkueissa nuorten passarien kanssa, Kuoksa summaa.

Amerikkalaispassari on innoissaan, että pääsee uudestaan pelaamaan Hurrikaaniin. Miehellä on positiivisia muistikuvia edelliseltä vierailulta, joka päättyi pronssijuhliin.

– Hurrikaani on ammattilaisorganisaatio ja Loimaalla on mahdollisuudet edelleen kehittää omaa pelaamista, mies perustelee valintaa.

Passarilla on selvät tavoitteet ensi kaudelle, joita mies ei myöskään peittele:

- Haluan voittaa Suomen Mestaruuden ja Suomen cupin. Meille tulee hyvä ja vahva joukkue ja kaikki on mahdollista.

Kaudella 2018-2019 West saldosi runkosarjassa 102 pistettä, 29 ässää ja saman verran torjuntoja. West muistetaan erittäin fyysisenä passarina ja tulisieluisena pelin rakentajana.

Tällä hetkellä Hurrikaanilla on koossa sopimukset Väinö Rahkon, Eetu Häyrisen, Aatu Kukkosen ja nyt Westin kanssa. Lisää pelaajauutisia saadaan alkavalla viikolla, kun joukkue on saanut päätökseen neuvottelut yleispelaaja- ja keskipelaajaosaston kanssa.

-HurrikaaniMedia-

  Takaisin