Seuraa meitä somessa:

Hurrikaanin peruspeli jauhoi voiton Loimusta

28.11.2019

Raision Loimu ja Hurrikaani-Loimaa pelasivat kauden toisen Varsinais-Suomen paikalliskamppailun torstaina Raisiossa. Ottelun niin sanotut pikkupisteet olivat ensimmäisen kohtaamisen kanssa identtiset 61-75, kun tulostaululla seisoi kamppailun päätyttyä 0-3 (18-25, 23-25, 20-25). Vaikka Loimu ei saalistanut pisteitä yhtään enempää kuin kauden ensimmäisessä paikalliskamppailussa, oli joukkueen peli-ilme selvästi rohkeampi ja pirteämpi. Hurrikaanin vahvaa peruspelaamista se ei kuitenkaan vielä riittänyt horjuttamaan.

Loimun ennestään jo hyvin miehitetty sairastupa sai juuri paikallisottelun kynnyksellä ei toivotun vahvistuksen, kun keskitorjuja Trent O’Dea loukkasi vasemman käden peukalonsa harjoituksissa. Sairastuvalla oli keskitorjujista ennestään jo Eetu Mäki, joten päävalmentaja Kasper Vuorinen marssitti vieraiden yllätykseksi avaukseen toiseksi keskitorjujaksi yleispelaaja Väinö Rahkon. Viimeisessä erässä Rahkon paikan otti farmipelaaja Aatu Vihola, jolle kirjattiin erän neljännessä pallossa Mestaruusliiga-uran ensimmäinen piste.

Hurrikaanin sairastuvalla ovi käy toiseen suuntaan kuin Loimulla. Karri Kutinlahti uhkuu pelihaluja parketeille palattuaan ja teki tuhojaan Kerttulassa ollen pyttyraadin mielestä vieraiden paras pelaaja. Kun Eemeli Koukikin on jo palannut kokoonpanoon ja käynyt jo kentälläkin, oli Hurrikaanin päävalmentaja Jussi Heinolla jopa hieman syytä hymyyn paikalliskamppailun jälkeen.

Ottelun paras pistemies oli pistemies oli Hurrikaanin Sakari Mäkinen, joka teki 15 pistettä. Loimun hakkuri Windson Ferreira jäi yhden pisteen pienempään saaliiseen. Kapteeni Tamir Hershko teki 11 pistettä, mutta muut loimulaiset jäivät vaatimattomiin pistesaldoihin. Karri Kutinlahti teki kevätlaitumelle päässeen varsan innolla 13 pistettä tehoin +8.

Karri Kutinlahti:

- Me pystyttiin olemaan vähän tasaisempia kuin vastustajat. Mun mielestä ei kuitenkaan mitenkään hyvin pelattu, mutta 3-0 on 3-0. Pitkään tuli oltua pois ja tämä oli nyt kolmas peli tälle kaudelle. Ilo oli pelata.

Jussi Heino:

- Meiltä oli sellaista perusvarmaa tekemistä. Itselle jäi mieleen negatiivisia juttuja, kuten pieni huolimattomuus ensimmäisessä ja toisessa erässä. Puolustuspallojen jälkeinen pelaaminen ei ollut niin hyvää mitä pitäisi. Syöttöpelaaminen oli riittävällä tasolla.

Kasimir Vuorinen:

- Ei oikein peli kestä. Kun saadaan joku hyvä jakso aikaiseksi, niin se päättyy jonkunlaiseen virheeseen. Toinen erä olisi ollut otettavissa, mutta ei tänään otettu. Meillä oli ajoittain hyvää taisteluilmettä.

Kasper Vuorinen:

- Taitavampi joukkue voitti tänään. Ollaan perässä lentopallotaidoissa. Hyvä asia tänään oli että Viholan Aatu pelasi ensimmäisen erän Mestaruusliigassa ja teki ensimmäisen pisteenkin. Trentillä oli käsivamma eikä pystynyt torjumaan tänään. Meidän vammat ovat olleet sattumaloukkaantumisia, kun on tullut esimerkiksi pallo huonosti sormeen treeneissä. Ne kuuluu urheiluun eikä siinä ole mitään selittelemistä.

Ottelun parhaat pelaajat palkitsi otteluisäntä Naantalin Aurinkoinen:
Team Lakkapää: Karri Kutinlahti
Loimu: Windson Ferreira

LähiTapiolan pisteet
3 Mäkinen Hurrikaani
2 Kutinlahti Hurrikaani
1 Ferreira Loimu

PROlibero
Jesse Mäntylä, Hurrikaani

Ottelutilasto

Kuvat: Tuomas Pelto

  Takaisin