Seuraa meitä somessa:

Hurskainen jatkaa - Laitinen ja Karhu uusina Kangasalle

29.04.2014


Liisa Hurskainen

Yleispelaaja Liisa Hurskainen jatkaa LP Kangasalan riveissä. Uusina kasvoina sopimuksen ovat tehneet Kuortaneella pelannut yleispelaaja Sonja Laitinen sekä Mestossa pelannut libero/yleispelaaja Salla Karhu.

Jatkosopimuksen tehnyt yleispelaaja Liisa Hurskainen otti viime kaudella kehitysaskelia ja halusi jatkaa LP Kangasalan riveissä. 92-syntynyt ja 173-senttinen Hurskainen on tyytyväinen, miten voi yhdistää opiskelun laadukkaaseen harjoitteluun.

- Kangasalla homma toimii hyvin ja porukassa on hyvä henki. LP:ssä olen saanut hyvin yhdistettyä kovan harjoittelun ja korkeakouluopinnot, Hurskainen toteaa.

Uutena kasvona Kangasalan joukkueeseen liittyy yleispelaaja Sonja Laitinen. 95-syntynyt ja 177-senttinen Laitinen pelasi viime kaudella Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueessa ollen muun muassa joukkueensa paras vastaanottaja sekä tehotilaston ykkönen. Laitinen kuuluu myös vapun jälkeen leirityksen aloittavaan 18 pelaajan maajoukkueryhmään. Ylöjärven Ryhdin kasvatti palaa nyt kotikonnuilleen Pirkanmaalle.

- Odotan tulevaa liigakautta innolla. Ensimmäinen kauteni ja tutustuminen liigaan Kuortaneella auttoi ja valmisti minua tämän kauden tuomiin uusiin haasteisiin ja kokemuksiin. On hienoa päästä aloittamaan harjoittelu Kangasalla, koen että siellä minulla on hyvät mahdollisuudet kovaan harjoitteluun ja kehittymiseen.

Toinen uusi nimi LP Kangasalan ryhmässä on yleispelaajan ja liberon paikat hallitseva Salla Karhu. 94-syntynyt ja 176-senttinen Karhu pelasi viime kauden 1-sarjaa MesTon joukkueessa. Liigakokemusta löytyy aiemmilta kausilta LiigaEurasta sekä HPK:sta. Aikanaan Varalan valmennuskeskuksessa pelannut ja harjoitellut Karhu tuntee hyvin entuudestaan monia Kangasalan pelaajia.

- Mukavaa päästä pelaamaan Kangasalle, jossa on jo monta tuttua pelikaveria ja hyvät treenausmahdollisuudet. Odotan kaudelta kovia treenejä ja hienoja pelejä. Motivaatiota löytyy todella paljon, uskon että saamme kaudesta voitokkaan, Karhu sanoo.

LP Kangasala 2014-2015

Passari Oona Yli-Pekkala (-95, 173cm)
Keskipelaaja Roosa Laakkonen (-94, 191cm)
Libero Tiiamari Sievänen (-94, 164cm)
Yleispelaaja Liisa Hurskainen (-92, 173cm)
Yleispelaaja Sonja Laitinen (-95, 177cm)
Yleispelaaja/libero Salla Karhu (-94, 176cm)

  Takaisin