Seuraa meitä somessa:

Jacob Ekman täydentää VaLePan keskipelaajaosastoa

05.08.2022

VaLePa on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan ruotsalaisen keskipelaajan Jckob Ekmanin kanssa. 20-vuotias Ekman aloitti lentopallon pelaamisen 16-vuotiaana Etelä-Ruotsissa Värnamossa. Viime kauden hän pelasi Ruotsin pääsarjajoukkue Falkenberg VBK joukkueessa

Kauden jälkeen hänet valittiin vuoden tulokkaaksi ja hän nousi myös miesten maajoukkueeseen. Ekman on 210 cm pitkä, vahva pelaaja.

VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokon mielestä Ekman tuo hienon lisän joukkueeseen.

- Jacob on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on erittäin pitkä, mutta omaa hyviä tekniikoita hyökkäyksessä ja torjunnassa. Hän on ehdottomasti yksi tulevaisuuden nimiä Ruotsissa. Siirtyminen VaLePan kovaan ja ammattimaisempaan harjoitteluun on askel, jonka Jacob mielestäni juuri tarvitsee. Joukkueessa on jälleen vahva keskarikolmikko, joista jokainen on vahva tuki joukkueelle.

Ekman saapuu Sastamalaan ensi viikolla ja odottaa innolla pääsyä VaLePan liigajoukkueen harjoituksiin.

- Vahvuuteni pelissä on hyökkäys ja aloitussyötöt. Haluan kehittää torjuntapeliäni sekä nopeuttaa hyökkäystäni. Toivon, että ensi kaudesta tulee kehittävä ehkä haastavakin, mutta myös hauska. Toivon, että kehityn pelaajana ja voin auttaa joukkuetta menestymään.

  Takaisin