Seuraa meitä somessa:

Jukka Lehtonen Puijo Wolleyn naisten päävalmentajaksi

16.04.2019

Lentopallokenttien tunneituimpiin pelaajiin kuulunut Jukka Lehtonen 37v. on tehnyt sopimuksen Puijo Wolleyn naisten päävalmentajan pestistä seuran kanssa. Sopimus on mallia 2+2. Lehtonen on toiminut pelaajauran ohella Puijo Wolleyn valmennuspäällikkönä ja jatkaa edustusjoukkueen valmennuksen ohella seuran valmennusta edelleen koordinoiden.

Puijo Wolleyn naisten joukkue pelasi upean kauden voittaen 1-sarjan kultaa ja sijoittuen samalla liigakarsintasarjassa toiseksi. Karsinnoissa menestyminen mahdollistaa seuralle nyt liigapaikan hakemisen.

Jukka Lehtonen aloittaa tutuksi tulleessa seurassa valmentajapestin motivoituneena ja näkee koko seuran valmennustoiminnan kehittämisen rinnalla tärkeänä.

- Olen erittäin kiitollinen seuran minulle osoittamasta luottamuksesta päävalmentajan paikan suhteen. Naisten koko joukkue taustahenkilöineen teki tänäkin vuonna todella hienoa työtä, hienot tulokset puhuvat siitä puolestaan. Nyt pari vuotta Puijo Wolleyn toiminnassa mukana olleena olen nähnyt miten hienosti seura, joukkue ja taustahenkilöt asiansa hoitavat ja tämä asia helpotti oman päätökseni tekoa.

- Suhtaudun alkavaan päävalmentajan työhön samalla intohimolla kuin pelaamiseen urani aikana. Naisjoukkueen valmentamisen ohella työnkuvani antaa myös hienon mahdollisuuden kasvattaa Puijo Wolleyn tyttöjunioreita kohti oman seuran edustusjoukkuetta. Odotan alkavaa pestiä innolla ja mielenkiinnolla, Lehtonen kertoo.

Seuran puheenjohtaja Jouni Tarvainen on tyytyväinen Lehtosen kanssa tehdystä sopimuksesta.

- Puijo Wolley on edelleen junioritoimintaan painottava seura, naisten nousu liigaan on seuran strategiaan kuulunut tavoite ja on hienoa, että se on mahdollista nyt. Jukka on tehnyt todella upeaa työtä seurassa valmennuspäällikkönä, valmentajana ja tapahtumien tekemisessä. Tunnemme kaikki varmasti vahvat meriitit hänen pelaajauraltaan ja positiivinen palaute hänen seurassa tekemästä valmennuksesta luovat kyllä kokonaisuutena erinomaiset lähtökohdat tulevaan.

- Naisten edustusjoukkue pelasi upean kauden ja valmennuksessa ja taustalla on tehty todella arvokasta työtä. Toiveena on, että voimme edetä hyvällä vauhdilla nyt myös muissa neuvotteluissa, Tarvainen toteaa.

  Takaisin