Seuraa meitä somessa:

Kaikki Tiikereiden kotiottelut tuotetaan Ruutuun

12.10.2018

Kokkolan Tiikerit panostaa kotiotteluidensa näkyvyyteen ja kaikki heidän kotiottelunsa tullaan näyttämään Ruudussa.

Ruudun jo aiemmin julkaistujen otteluiden lisäksi Tiikerit tuottavat kaikkien loppujen otteluiden lähetykset katsottavaksi tutusta paikasta.

Lisäksi Tiikereiden kotihallissa Hollihaassa perinteiset pallonpysäytysmainoslevyt on korvattu 59 metriä pitkällä LED-taulurivistöllä, eli koko pitkä sivu ja molemmat päädyt mahdollistaen ottelukohtaiset ja räätälöidyt ratkaisut ja koko kauden mittaisen myyntiajan.

- Perinteisen mainosyhteistyön sijaan ja sitä täydentämään Tiikerit etsii koko ajan uusia keinoja sille, miten yhteistyökumppaniyritysten tunnettuus lisääntyisi valtakunnallisesti ja myös sitä, miten yritys mahdollistaa Kokkolan vetovoimaisuuden kasvua tukemalla Tiikereitä tarjoamaan elämyksiä kokkolalaisille sekä lisäämään kaupungin vetovoimaa ja muuttohalukkuutta Kokkolaan, selvittää toiminnanjohtaja Jussi Jokinen Tiikereiden hankkeiden taustoja.

- Ottelut ovat lentopallon parasta markkinointia ja kokkolalaisten edelläkävijyys oma-aloitteisessa näkyvyyden lisäämisessä on esimerkillistä. Laadukas ottelutapahtuma palvelee paikalle saapuvia, Ruutu etä-tiikereitä ja koko lentopalloperhettä, iloitsee Lentopalloliiton urheilutoiminnan johtaja Sami Heikkiniemi

Lentopallon Mestaruusliigan ja Ruudun yhteistyö mahdollistaa kaikille liigaseuroille kotiotteluiden näyttämisen Ruudussa, joko TV-tuotantona tai ns. Fanikameralla, joka on tuttu mm. Superpesiksestä päättyneeltä kaudelta.

Tiikereiden Ruutu-ottelut runkosarjassa: 
4.10. Tiikerit - Team Lakkapää
14.10. Tiikerit - Akaa-Volley
21.10. Tiikerit - Hurrikaani-Loimaa
28.10. Tiikerit - Akaa-Volley
10.11. Tiikerit - Vantaa Ducks
17.11. Tiikerit - Raision Loimu
1.12. Tiikerit - VaLePa
11.12. Tiikerit - Team Lakkapää
22.12. Tiikerit - Etta
12.1. Tiikerit - Savo Volley
23.1. Tiikerit - Hurrikaani-Loimaa
3.2. Tiikerit - Vantaa Ducks
10.2. Tiikerit - Raision Loimu
17.2. Tiikerit - Etta
25.2. Tiikerit - VaLePa

  Takaisin