Seuraa meitä somessa:

Kaislasalo Loimusta Kreikkaan

09.01.2019

Ottelukohtaisella sopimuksella Raision Loimun riveihin aivan Mestaruusliiga kauden kynnyksellä liittynyt maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo ei palaa enää viime sunnuntain EM-karsintaottelun jälkeen Loimun riveihin.

Loimulaiset ovat iloisia sekä siitä että Kaislasalo ottaa himoitsemansa askeleen urallaan kuin myös siitä että Loimun kannattajat saivat nauttia hänen otteista lopulta hyvän tovin.

- Fiilikset ovat huikeat! Japanin pettymyksen jälkeen ei tätä oikein usko todeksi, ennen kuin olen perjantaiaamuna lentokoneessa. Loppukaudella olisi tietenkin tarkoitus aiheuttaa Eemin (maajoukkuepassari Tervaportti) edustamalle Olympiacosille ensimmäinen tappio. Siitä on sitten hyvä jatkaa, Kaislasalo heittää.

Nuori hakkurilupaus sai uuden vuoden alkajaisiksi houkuttelevan tarjouksen Kreikan pääsarjasta ja hän kirjoitti nimensä sopimuspapereihin eilen. Kaislasalon uusi seura on Foinikas Syroy, joka on Kreikan pääsarjassa tällä hetkellä viidentenä, mutta hyvissä iskuasetelmissa aivan terävimpäänkin kärkeen verrattuna. Kreikan Cupissa joukkue putosi neljännesvälierissä hävittyään AEK:lle kotikentällään suoraan 3-0.

Loimu on ollut tietoinen ulkomaalaisten seurojen kiinnostuksen kasvaneen Kaisalsaloa kohtaan kauden mittaan hyvien otteiden ansiosta. Joulutauon alusta alkaen Loimun taustat ovat kartoittaneet jo mahdollista korvaajaa Kaislasalolle siltä varalta että hän löytää haluamansa seuran ulkomailta. Mestaruusliigan siirtoikkuna sulkeutuu tammikuun lopussa, joten pelaajauutisia voi olla luvassa pikaisestikin, mikäli Loimu ei palaa alkuperäiseen suunnitelmaansa ja siirrä Ossi Rumpusta hakkurin paikalle.

  Takaisin