Seuraa meitä somessa:

Karelian Hurmos kommentoi Pacin pelaajasopimuksen purkua

23.10.2020

Karelian Hurmoksen Mestaruusliigajoukkueen ja ulkomaalaisvahvistuksen Apech Pacin toukokuussa solmima pelaajasopimus on purettu pelaajan kanssa 10.10.2020.

Asiaa on selvitetty hyvässä hengessä ja pelaajalle on tarjottu mahdollisuutta majoitukseen ja kotimatkaan seuran toimesta. Karelian Hurmos on noudattanut pelaajan kotiinpaluuseen ja sopimuksen purkuun liittyvissä asioissa Suomen Lentopalloliitolta saamiaan ohjeistuksia. Näin ollen pelaajalle on tarjottu vallitsevassa matkustustilanteessa majoitus odotusajaksi, ruokaetu sopimuksen edellyttämällä tavalla, sekä matkustamiseen tarvittavat matkaliput turvallisen kotiinpaluun mahdollistamiseksi. Näistä pelaaja on itse kieltäytynyt managerinsa ohjeistamana.

Hurmoksen seuratoiminnan suurimpia tavoitteita on pelaajien hyvinvoinnin kehittäminen. Tässä tapauksessa ja Hurmoksen linjauksen mukaisesti, pelaajaa on kehotettu lähtönsä jälkeen ottamaan yhteyttä seuraan, mikäli hän missään tilanteessa kokee tarvitsevansa tukea tai apua. Seura ei hyväksy asiasta liikkuvia perättömiä huhuja pelaajan heitteillejätöstä tai epäedulliseen tilanteeseen saattamisesta.

Karelian Hurmos pahoittelee asiasta väärinkäsitysten vuoksi noussutta kohua ja kääntää katseensa parhaillaan käynnissä olevaan kauteensa sekä ensimmäiseen kotiareenallaan Joensuun urheilutalolla pelattavaan ottelutapahtumaansa tulevana sunnuntaina 25.10 klo 17.

Pohjois-Karjalan Lentopallo Ry
Puheenjohtaja Arto Korhonen
p. 0400-725195

  Takaisin