Seuraa meitä somessa:

Kattelus jatkaa ja Rastamo uutena pelaajana Vantaa Ducksiin

08.08.2019

Lentopalloilun Mestaruusliigan kauteen 2019 – 2020 valmistautuva Vantaan Ducksin joukkue alkaa hahmottua. Yleispelaaja Kalle Kattelus jatkaa ankkaparvessa ja kakkoshakkuriksi on kiinnitetty Aleksander ”Alek” Rastamo.

Kalle Kattelus ylittää tulevalla kaudella jo sadan Mestaruusliigan ottelun rajapyykin. Hänen ensimmäinen ottelunsa Duckissa oli 19.10.2016 Ducks vs. Tiikerit. Pituuttakin on kertynyt lisää ja Kalle on enää kahden sentin päässä esikuvastaan brasilialaisesta Gibasta, kun armeijan aikana lukemaksi tuli 190 cm.

Tuleva kausi voi hyvinkin olla lupaavan yleispelaajan todellinen läpimurtokausi Mestaruusliigan eliittiin. Katteluksen tavoite on vakiinnuttaa paikkansa Ducksin pelaavassa kuusikossa.

- Olen viihtynyt hyvin Ducksissa. Joukkueessa on aina ollut hyvä ilmapiiri vaikeista hetkistä huolimatta. Kentän ulkopuolellakin asiat hoidetaan mallikkaasti sekä talkoolaisten sitoutuminen joukkueen eteen on ihailtavaa. Uusi päävalmentaja tuo varmasti treeneihin paljon uudenlaisia harjoitteita sekä lisää tietynlaista monipuolisuutta. Oman pelaajauransa takia oletan, että Juicalla on erityisen paljon annettavaa juurikin vastaanottopelaamiseen.

Kakkoshakkuriksi on kiinnitetty Aleksander ”Alek” Rastamo. Alekin pituus on 192 cm. Hänen kasvattajaseuransa on Haminan Arsi, jonka jälkeen hän siirtyi Karhulan Veikkoihin, joka on viime vuosina ollut Vantaa Ducksin farmiseura.

Alek on selvästi innostunut pääsystä Mestaruusliigan peleihin.

- Tuntuu aika upealta, kun on nuorempana katellut Mestaruusliigan pelejä eikä uskonut itsellä olevan mahdollisuuksia Mestaruusliigan tasolle. Esikuvani on Urpo Sivula. Tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja saada rentoutta pelaamiseen. Tietysti tavoitteena on tappaa jokainen saatu passi.

Rastamolla vaikuttaa asenne oleva kunnossa ja mikäli Alek seuraa esikuvaansa Sivulaa, niin pallo saa tulevalla kaudella kyytiä.
Petteri Laurila jatkaa sopimusten tekemistä, joten kerromme lähiaikoina lisää uusista sopimuksista.

Vantaa Ducks

  Takaisin