Seuraa meitä somessa:

Kokko jatkaa Helsinki Volleyssa myös liigassa

07.07.2021

Keskitorjuja Mona Kokko, 22, jatkaa Helsinki Volleyssa vuoden sopimuksella.

Mona Kokko:

- Hienoa päästä aloittamaan seitsemäs kausi Helsingissä ja mikä mahtavampaa, Mestaruusliigassa. Rakastan Kisiksen tunnelmaa ja olen iloinen, että saan jatkaa pelaamista ja kehittymistä osaavassa valmennuksessa ja mukavassa joukkueessa.”

Myös Naarasleijonien puheenjohtaja Nora Isomäki on innoissaan joukkueen ensimmäisestä kaudesta pääsarjatasolla.

- Puheenjohtajana odotan todella paljon tulevaa debyyttikautta Mestaruusliigassa. Kun unelmat toteutuu, ei sitä aina meinaa uskoa todeksi. Pitkä tie ja vuosien työ palkittiin viimein kesäkuussa, kun Helsinki Volleylle myönnettiin Lentopallon Mestaruusliiga-lisenssi.

Molemmat ovat yksimielisiä joukkueen tulevaisuuden tavoitteesta.

- Helsinki Volleyn tavoitteena on ehdottomasti vakiinnuttaa paikkansa pääsarjatasolla ja pelata monta vuotta Lentistä Stadin Sydämessä, ymyilee Nora Isomäki.

Joukkueen päävalmentaja, jo aikaisemmin sopimuksensa sinetöinyt Dirk Sauermann kommentoi Kokon kanssa solmittua pelaajasopimusta:

- Olen iloinen, että pääsen työskentelemään Monan kanssa tulevalla kaudella. Mona on hyvin motivoitunut ja huokuu intoa päästä Mestaruusliigaan Helsinki Volleyn kanssa. Yhdessä hänen potentiaalinsa kanssa hän on juuri sellainen pelaaja, jollaisia toivomme joukkueeseemme.

  Takaisin