Seuraa meitä somessa:

Korhonen ja Magyar Mestaruusliigan lokakuun pelaajat

02.11.2016

Lentopallon Mestaruusliigan kauden ensimmäisiksi kuukauden pelaajiksi on valittu lokakuussa liigan kärkijoukkueiden HPK:n Piia Korhonen ja Vantaa Ducksin Bálint Magyar. Molemmille valinta on uran ensimmäinen.

19-vuotias hakkuri Piia Korhonen johti HPK:n kolmeen voittoon lokakuussa 14,3 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla. Korhosen rooli joukkueensa hyökkäysten päättäjänä oli tärkeä.

- Piia on aina positiivinen ja valmis tekemään töitä. Hän on parantanut osaamistaan paljon vajaan kahden vuoden aikana, mutta edelleen pystyy parempaan, HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini toteaa Korhosesta.

Miesten lokakuun pelaaja Bálint Magyar on saanut lentävän lähdön liigauralleen Suomessa. Unkarilaispasssari johti Vantaa Ducksin sensaatiomaisesti viiteen voittoon viidestä ottelusta kuukauden aikana.

24-vuotias Magyar saa vilpittömät kehut valmentajaltaan Ismo Tuomiselta.

- Bálint on yksi tarkimmista passareista mitä minun joukkueissa on koskaan ollut. Vaikka vastaanotto olisi välillä huonoakin, niin hän pystyy hoitamaan pallot lyötäväksi.

Miesten lokakuun tähdistöön valittiin kärkikaksikon Vantaa Ducks - Hurrikaani-Loimaa ulkopuolelta vain yksi pelaaja, Team Lakkapään keskitorjuja Andre Brown.

Ducksista Magyarin lisäksi valituksi tuli yleispelaaja Toni Kankaanpää. Erätappioita kuukaudesta selvinneestä Hurrikaanista valittiin neljä miestä: Matti ja Mikko Oivanen, Jesse Mäntylä sekä Luke Smith.

Naisten tähdistön rungon muodosti HPK:n trio Piia Korhonen, Katja Kylmäaho ja Michaela Madsen. Liberon paikalla LP Viestin Hillaelina Mäntylä valittiin tähdistöön jo peräti 18:nnen kerran, joka on ylivoimainen ennätys lajissaan. Muut lokakuun tähdistön pelaajat sen sijaan valittiin sinne ensimmäisen kerran: Kristiine Miilen (WoVo Rovaniemi), Lotta Piesanen (Pölkky Kuusamo) ja Elizabeth Field (LiigaPloki).

Miesten lokakuun tähdistö 2016
Passari: Bálint Magyar, Vantaa Ducks (1. valinta kuukauden tähdistöön)
Hakkuri: Mikko Oivanen, Hurrikaani-Loimaa (1)
Yleispelaaja: Toni Kankaanpää, Vantaa Ducks (4)
Yleispelaaja: Luke Smith, Hurrikaani-Loimaa (1)
Keskitorjuja: Matti Oivanen, Hurrikaani-Loimaa (5)
Keskitorjuja: Andre Brown, Team Lakkapää (1)
Libero: Jesse Mäntylä, Hurrikaani-Loimaa (5)

Naisten lokakuun tähdistö 2016
Passari: Katja Kylmäaho, HPK (2. valinta kuukauden tähdistöön)
Hakkuri: Piia Korhonen, HPK (3)
Yleispelaaja: Kristiine Miilen, WoVo Rovaniemi (1)
Yleispelaaja: Lotta Piesanen, Pölkky Kuusamo (1)
Keskitorjuja: Michaela Madsen, HPK (4)
Keskitorjuja: Elizabeth Field, LiigaPloki (1)
Libero: Hillaelina Mäntylä, LP Viesti (18)

  Takaisin