Seuraa meitä somessa:

KoVe ja VaLePa kovia suoraan kolmessa

29.10.2014

Korson Veto otti kotonaan ja VaLePa vieraissa puhtaat 3-0- voitot torstaina. KoVe kaatoi Hurrikaani-Loimaan ja VaLePa Sampon Siilinjärvellä.

Korson veto kestää edelleen

KoVen (4-3) peli-ilme on tällä hetkellä todella kirkas ja se hallitsi peliä käytännössä alusta loppuun vieden loimaalaisia 3-0 (25-23, 25-21, 25-19).

Karl Külaots tykitti 17/+10 ollen kentän kovin pistemies ja kuitaten myös parhaan pelaajan palkinnon sekä täydet LähiTapiolan tähdet.

Hurrikaani (3-3) teki pelissä kaikkiaan 13 suoraa hyökkäysvirhettä korsolaisten viiteen verrattuna.

Hurrikaanin libero Jesse Mäntylä loukkasi polvensa sen verran pahasti, että hänet korvasi kolmannessa erässä Kasimir Vuorinen. Aivars Petrusevics siirtyi samalla hakkurin paikalle Vladimir Cedicin tilalle. Kalle Määttä aloitti passarina, mutta joutui antamaan toisessa erässä paikan virolaiselle Tauno Lippille.

Otteluisäntä SRV palkitsi kotijoukkueen parhaana pelaajana Karl Külaotsin ja Hurrikaanista Tapio Toiviaisen. Yleisöä oli tihkusateesta tullut paikalle 504 katsojaa, joka on tämän kauden ennätys tähän mennessä.

Parhaat pistemiehet:
Korson Veto: Karl Külaots 17/+10, Miro Määttänen 10/+4, Toni Kankaanpää 9/+1
Hurrikaani: Tuomas Koppanen 10/+9, Tapio Toiviainen 9/+6, Aivars Petrusevics 8/-3
LähiTapiolapisteet: 1 Antti Vallin, 2 Miro Määttänen, 3 Karl Külaots

Yleispelaaja Miro Määttänen, Korson Veto

- Tasanen peli oli. Syöttö oli meillä hyvä. Karl ”Kalle” Külaots oli tänään äijä. Oma vastaanotto ei tänään kulkenut.

Päävalmentaja Petri Sainio, Korson Veto

- Me saatiin omalla täsmäsyötöllä murrettu Hurrikaanin vastaanottoa rikki. Jessen loukkaantumisen jälkeen Hurrikaanin peli meni pikkuisen sekaisin. Torjunnalla saatiin hyviä vaimennuksia. Edelleen korostin pelaajille, että erän aikana olevia selviä johtotilanteita ei saa menettää. Siinä meillä on vielä oppimista. Hienoa kuitenkin, että meillä oli vahvuutta hoitaa erän loput kotiin. Kolme pistettä maistuu.

Passari Kalle Määttä, Hurrikaani

- Umpisurkeita oltiin, hatuttaa todella paljon. Sutattiin vähän joka alueella. Korso ei yllättänyt. Tiedettiin, että se on kova kotonaan.

Päävalmentaja Ville Kakko, Hurrikaani

- Korson Veto ansaitsi hyvällä pelillään voittonsa. Me olimme erittäin vaisuja. Laiva seilaa ja kukaan ei ohjaa sitä laivaa. Ei löydy vastuunottajaa. Ei näytä vielä joukkuepelaamiselta. Ei oo kivaa. Jesselle tuli kunnon mustelma alun tällistä polveen ja säästettiin lopussa häntä. Töitä pitää vaan tehdä yhdessä ja jatkaa matkaa.

Ottelutilasto

Kunnari löylytti savolaisia

Maajoukkuetähti Olli Kunnari oli kova luu keskiviikkona Siilinjärvellä. Kunnari katkaisi hyvin 1,5 erää vastaan laittaneen Sammon vastarinnan ja johti VaLePan vierasvoittoon 0-3 (23-25, 17-25, 16-25).

Kunnari teki kolmeen erään komeat 20/+16. Yleispelaajan hyökkäystehot olivat 71 % (17/24) vain yhdellä torjuntaa lyönnillä ja nollalla suoralla virheellä.

Kunnari syötti kaksi ässää ja nosti pääsarjatason ässämääränsä nyt 399:ään.

Myös Matthew Pollockin tehot keskellä (11/+11) ovat ison maininnan arvoiset. Pollock tappoi pisteeksi kaikki saamansa seitsemän passia.

Jukka Tuovinen Sampon päävalmentaja:

- Tänään olin tyytyväinen joukkueen pelaamiseen puolentoista erän ajan. Peli oli vahvaa. Ensimmäinen erä menetettiin syöttövirheisiin, joita oli kuusi. Sitten tapahtui romahdus, VaLePa sai meidät näyttämään vaatimattomalta pelissä. Eteenpäin on menty ja joukkuetta kasataan edelleen.

Ugis Krastins, VaLePan päävalmentaja:

- Sampo taisteli puolitoista erää. Meidän peli lähti sitten kulkemaan. Meillä oli parasta osaa vastaanotto, puolustus ja torjunta. Tästä on hyvä jatkaa.

Ottelutilasto

Kuvat:
KoVe - Hurrikaani, Akikuvaa.com

  Takaisin