Seuraa meitä somessa:

Kuortane antoi hyvän haasteen Pölkky Kuusamolle päiväkahviaikaan

13.10.2021

Liigakärki Pölkky Kuusamo otti odotetut pisteet vierailleelta Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueelta keskiviikkona jo puoleltapäivin alkaneessa kamppailussa erin 3-0 (25-20, 25-22, 25-18).

Pölkky Kuusamo sai hyvän haasteen Kuortaneelta keskiviikkopäivän ottelussa. Peli käynnistyi poikkeukselliseen aikaan klo 12. Kotijoukkueesta lepovuorossa olivat passari Jalissa Trotter ja yleispelaaja Carlyle Nusbaum, jotka eivät käyneet tänään kentällä.

Pölkyn suurimman pistemäärän teki hakkuri Julie Lengweiler 14/+7, toiseksi tehokkain oli yleispelaaja Adeja Lambert pistein 12/+8. Ella Autere (kt) takoi keskeltä pisteet 11/+10, 82 % hyökkäystehoilla. Kuortaneen paras pisteiden valossa oli Oona Rasinperä 14/+10, seuraavana Iina-Reeta Kaikkonen 11/+4.

Iina-Reeta Kaikkonen, Kuortane:

- Mukava oli pelata, mutta koko viikko painaa jo jaloissa. Tämä oli neljäs peli perättäisinä päivinä, joista kaksi 1-sarjan peliä ja kaksi liigapeliä. Yritin tehdä parhaani joukkueen eteen.

-Energinen peli huomioiden kuinka aikaisin olemme heränneet ja matkustaneet tänne Rovaniemeltä. Pystyimme hyvin haastamaan vastustajaa. Vastustaja oli parempi ja meillä pitää vielä treenata joitakin asioita.

Ella Autere, Pölkky:

- Kiva oli pelata ja hyvin riitti energiaa vaikka viikonloppuna oli kovat pelit. Ottelun ajankohta oli hieman haasteellinen. Maanantaina palasimme Salosta. Eilen oli kahdet treenit, joista aamulla palauttavat harjoitukset. Nyt on tulossa useita kotipelejä putkeen.

Nikolas Buser, päävalmentaja Kuortane:

- Olen tyytyväinen peliin, vaikka se oli neljäs peli neljään päivään. Peli oli meiltä parempi tänään kuin eilen WoVoa vastaan. Tytöt uskalsivat pelata rohkeasti tänään.

Sotiris Gkotsis, päävalmentaja Pölkky:

- Viikonlopun pelit ja poikkeava peliaika toivat omat haasteensa tämän päivän peliin. Saimme hyvin selätettyä pelinaikaiset haasteet ja tiedämme mitä harjoittelemme ennen seuraavia otteluita. Kuortaneen peliesitys oli hyvä.

Pölkky Kuusamo - Kuortane
3-0 (25-20, 25-22, 25-18)
Koti: Lengweiler 14/+7, Lambert 12/+8, Autere 11/+10
Vieras: Rasinperä 14/+10, Kaikkonen 11/+4, Kovanen 7/-2
Ässät 5-1, syöttövirheet 9-6, torjunnat 7-10, hyökkäys% 47-34, vastaanotto% 47-38

Joukkueiden MVP:t
x
x

PROlibero
Sanna Häkkinen, Pölkky

Katsojia: 512

Ottelutilasto

  Takaisin