Seuraa meitä somessa:

KyKy-Betsetille kolmas perättäinen voitto viisieräisessä - TUTO Volleylle avauspiste Kupittaalla

15.11.2023

KyKy-Betset nappasi jo kolmannen perättäisen voiton viisieräisessä, kun se valloitti Kupittaan keskiviikkona. Kotijoukkue TUTO Volleylle sarjapiste (ja erävoitto) olivat kauden ensimmäisen kotihallissa.

Vaikka TUTO Volley saikin avattua Kupittaalla sekä erävoitot ja sen myötä myös pistetilin, niin enemmänkin oli tarjolla. Pelätty hakkuri Jansons saatiin melko hyvin vaimennettua ja pari kertaa torjuttuakin.

Ensimmäisessä erässä TUTO Volley oli aivan unessa ja Kyky vei peliä aivan suvereenisti, torjunta oli rautaa ja mahdolliset yli tulleet pallot puolustettiin peliin hurjalla halulla. TUTO Volleyn kauden huonoin erä.Toinen erä kääntyi kotijoukkueen ryhdistäytymisen myötä jo aikaisessa vaiheessa TUTO Volleylle. Syötöllä saatiin Kyyjärven vastaanottoa rikki ja puolustusten jälkeen erityisesti Groffier piiskasi palloa lattiaan vastustamattomasti.

Kaksi seuraavaa erää päättyivät vuorostaan tiukkojen vaiheiden jälkeen yksi molemmille. Ottelun ratkaisuvaihetta elettiin neljännen erän loppupuoliskolla, TUTO Volleylle sattui muutama virhe lähes peräkkäisissä palloissa. Vastaavasti vaihdosta Kyky-Betsetin nuori Manu Asikanius onnistui hyvin, varsinkin hyökkäyksessä.

Viides erä oli lopulta selkeä ja ratkesi jo varhaisessa vaiheessa Kyky-Betsetin eduksi.
Kyky-Betsetin onnistujia olivat erityisesti yleispelaaja Aivars Petrusevic tehoilla 23/+13, Hakkuri Jansons pistein 23/+15. TUTO Volleyn parhaat pisteiden tekijät olivat Rastamo 18/ +9 , Helenius 18/+6, Groffier 19/+6.

Jani Niskakangas:

- Paras Kupittaan peleistä, mutta ketään ei yksi piste tyydytä. Neljännen erän muutamat virheet ratkaisivat lopputuloksen. Varmistus ja maltti olivat hyvällä tasolla, vaikka vielä on parannettavaa. Hienoa kun Jan Helenius on jälleen mukana eikä puristanut mailaa yhtään!

Guntis Atars:

- Vaikea peli kun kolmas peli viiden päivän aikana. Neljännessä erässä väsymys alkoi näkyä, mutta vastustaja onneksi teki virheitä. Puolustuspeli oli suunnitelman mukainen ja olen ylpeä taistelusta millä voitettiin tämä peli. TUTO Volley on todella vaarallinen joukkue.

TUTO Volley - Kyky-Betset 2-3
10–25, 25–15, 26–24, 26–28, 9–15
Koti:Groffier 19/+6, Helenius 18/+6, Rastamo 18/+11
Vieras:Petrusevic 23/+18, Jansons 23/+15, Sauss 11/+3

MVP:t
Jan Helenius TUTO Volley
Aivars Petrusevics KyKy-Betset

PROlibero
Joel Andersson, KyKy-Betset

Katsojia 324

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin