Seuraa meitä somessa:

Lakkapää hoiteli Akaan viidessä

02.11.2018

xAkaa Volley kärsi kolmannen perättäisen 2-3 -tappionsa perjantaina, kun Team Lakkapää rutisti kotivoiton Rovaniemellä. Lakkapäälle ottelu oli kauden ensimmäisen viisieräinen, mutta Akaalle jo peräti viides. Samalla Lakkapää tuplasi eronsa sarjataulukossa kahteen pisteeseen Akaaseen nähden.

Ville Juntura, Akaa-Volley

- Emme osaa näköjään voittaa. Pelillisesti ottelu oli tasainen, mutta meillä ei henkinen kantti riittänyt ottamaan voittoa.

Peetu Mäkinen, Team Lakkapää

- Olimme kaksi ensimmäistä erää liian passiivisia. Pelin loppupuolen aggressiivisuus pitää saada seuraavaan peliin alusta asti. Oma peli toimi tänään hyvin. Oli varmasti itseltäni kauden tasapainoisin esitys.

Oliver Lüütsepp, Akaa-Volley

- En ole iloinen. Lakkapään torjunta oli tänään liian hyvä. Teimme väsyneenä liikaa virheitä. Lakkapään syöttö oli vahva ja se aiheutti ongelmia meille. Henkisesti tappio oli jälleen raskas. Yksi piste vieraspelistä oli tämän illan positiivinen asia.

Henri Tuomi, Team Lakkapää

- Löysimme kuusikon, jolla oli tahto voittaa. Mäkinen, Marttila ja Davies johtivat peliä loppupuoliskolla niin, että joukkue esiintyi varmasti. Vaikean alun jälkeen epävarmuus poistui. Tämän peli-ilmeen pyrimme pitämään sunnuntaille. Aloittavaa kuusikkoa ei ole vielä päätetty.

Parhaat pelaajat
Lakkapää: Peetu Mäkinen
Akaa: Enderwin Herrera

Team Lakkapää - Akaa-Volley 3-2
22-25, 25-23, 21-25, 25-21, 15-11
Lakkapää: Mäkinen 25/+16, Marttila 17/+2, McCarthy 11/+5
Akaa: Herrera 23/+17, Mikkonen 19/+6, Hepburn 14/+11

LähiTapiolan pisteet
3 Mäkinen Lakkapää
2 Herrera Akaa
1 Hautala Lakkapää

Ottelutilasto

Kuvat: Asko Leskinen / Lakkapää

  Takaisin