Seuraa meitä somessa:

LEKA Volley kiinnitti pelinjohtajiksi Penttisen ja Mustosen

30.05.2014


Petteri Penttinen

Pielavedeltä lähtöisin oleva 28-vuotias Petteri Penttinen on LEKA Volleyn uusi ykköspassari. Petteri johti viime vuonna Hurrikaani-Loimaan pronssille Pielaveden Sampoa vastaan.

Petteri on kuulunut viime vuosina miesten Mestaruusliigan kärkipassareihin.

- Petteri tuo kokemusta ja varmuutta pelinrakentamiseen ja on todella tärkeä pelaaja joukkueelle, analysoi tuore päävalmentaja Lauri Hakala.

- LEKA Volley oli kokonaisuutena minulle paras vaihtoehto. On mukava palata savoon. Lähden tekemään töitä tosissani, että saamme LEKA Volleyn nousukiitoon” kertoo Petteri Penttinen.

26-vuotias Puijo Wolleyn kasvatti Matti Mustonen lähtee haastamaan Petteriä tosissaan ykköspassarin paikasta. Matilla on takanaan kokemusta miesten Mestaruusliigasta Pielaveden Sammon sekä Isku-Volleyn riveissä. Matti on todella innoissaan sopimuksesta:

- Tuntuu uskomattoman hienolta päästä pelaamaan keltamustissa. Muistan ajan, kun olin katsomassa Kups-Volleyn pelejä ja nyt pääsen itse pelaamaan liigakentille kuopiolaisen yleisön edessä.

- Passareita tulemme kilpailuttamaan peliajasta. Molemmilla on omat vahvuutensa. Tällainen passarikaksikko varmistaa myös entistä kehittävämmän harjoitusympäristön molemmille puolin verkkoa, sopimuksiin tyytyväinen päävalmentaja Hakala toteaa.

  Takaisin