Seuraa meitä somessa:

LEKALLE avaustappio - Tiikerit miesten liigan ainoa tappioton

15.10.2014

LEKA Volleyn hävittyä keskiviikkona kotonaan VaLePalle 0-3 on samaan aikaan Pielavedellä 1-3- voittanut Kokkolan Tiikerit miesten liigan ainoa tappioton joukkue.

Kuopiossa VaLePa rutisti voiton suoraan kolmessa erässä LEKA Volleysta 0-3 (23-25, 22-25, 28-30).

Matthew Pollock (14/+12) oli vieraiden tehomies. Hakkuri Sjoerd Hoogendoorn teki 13/+3 ja Olli Kunnari 13/+5. Kotijoukkueen tehokkain oli liigan pistepörssin kärkimies Mart Tiisaar (21/+11).

LEKA Volleyn päävalmentaja Lauri Hakala:
- Rutinoituneempi joukkue voitti tänään. VaLePa oli hyvä ja ansaitsi voittonsa.

VaLePan päävalmentaja Ugis Krastins:
- Oli jännittävää pelata pitkästä aikaa Kuopiossa. Uusi joukkue vastassa ja ottelu oli tiukka. Ottelu oli yleisöön menevää lentopalloa ja tärkeintä oli tietenkin voitto.

Antti Karttunen, LEKA Volley:
- Oli mahtavaa päästä pelaamaan pitkästä aikaa ja pelaaminen . Olimme mielestäni ottelussa hyvin mukana ja tappio harmittaa. Ratkaisupallot menivät tällä kertaa VaLePalle.

Jarmo Korhonen, VaLePa:
- Pieniä käynnistymisvaikeuksia, mutta hyvä voitto tänään.

Ottelutilasto

Tiikerit murskasi kolmasti - Sampo vei pitkän erän

Tiikerit haki pisteet Pielavedeltä kolmella selkeällä erävoitolla ja yhdellä niukalla tappiolla pitkälle jatkopalloissa menneessä erässä Sammolta erin 1-3 (13-25, 34-32, 13-25, 16-25).

Sampo sai koko ottelussa yhden torjunnan Tiikereiden yhdeksää vastaan. Myös ässät menivät kirkkaasti vieraille 3-11.

17 pistettä tehnyt Enderwin Herrara ylitti samalla 2000 liigapisteen rajan (2005). Herrara oli samalla Sammon selkeästi paras pistemies.

Tiikereistä Lelu Ojansivu teki 24/+18 ja Romans Sauss 15/+11.

Tommi Tiilikainen Tiikerit:
- Tänään keskityttiin puolustuspelaamiseen, joka toimi hyvin. Itse peliin olin tyytyväinen. Ottelussa oli hyvä tunnelma. Tästä on hyvä jatkaa eteen päin.

Jukka Tuovinen Sampo:
- En ole tyytyväinen ottelun kulkuun. Edes toinen voitettu erä ei ollut meiltä hyvää peliä. Kentällä on liian paljon pelaajia, jotka jännittävät pelitapahtumaa. Paljon parempaan on pystyttävä jatkossa.

Ottelutilasto

Video lehdistötilaisuudesta

Kuvat:
Sampo - Tiikerit, Eemeli Kiukkonen

  Takaisin