Seuraa meitä somessa:

Lentiskerho ei antanut WoVolle mahdollisuuksia

16.11.2018

Hämeenlinnan Lentopallokerho otti perjantaina selkeän kotivoiton avausvoittooaan liigassa metsästävästä WoVo Rovaniemestä 3-0 (25-16, 25-20, 25-22).

Edellisen kerran WoVo on pystynyt voittamaan hämeenlinnalaiset kaudella 2014-2015. Perättäisiä eriä Hämeenlinna on voittanut nyt keskinäisissä peleissä 29.

Suvi Kokkonen rikkoi ottelussa 1000 liigapisteen rajan yhdeksäntenä nyt liigassa pelaavana naispelaajana.

Lentiskerho kiristi turboruuvia aina tarvittaessa. Lisäksi Lentiskerho peluutti useampia pelaajia. Ensimmäisen kerran liigassa kentälle pääsi myös nuori 15-vuotias passari Jenna Ylivainio muutaman pallon ajaksi kahteen otteeseen.

Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia.

- Olen pettynyt siihen, kun joukkue pelasi kuin vastustaja. Ei oltu lähelläkään omaa tasoa. WoVo muutti hyökkäyssysteemiä ottelun kuluessa ja ei ollut helppo mukautua siihen. Pikkaisen hirvittää, kun seuraava peli pelataan Venäjällä Mestareiden liigassa.

Lentiskerhon passari Jenna Ylivainio.

- Pikkuisen jännitti, kun pääsin kentälle. Joukkue otti kuitenkin minut hienosti vastaan ja se helpotti pelaamista.

WoVon päävalmentaja Juha Keihäskoski.

- Ihan kohtuullisen hyvä peli meiltä, kun otetaan huomioon, että vastustajana oli Mestaruusliigan kärkijoukkueisiin kuuluva. Lisäksi paransimme peliämme loppua kohden. Uskon, että voittaja tulee meillekin vielä kauden aikana.

WoVo keskipelaaja Aliisa Kähkölä.

- Olen tyytyväinen omaan peliin ja joukkueeseen. Hyvin parannettiin koko ajan peliä, vaikka päivä on ollut raskas matkustamisen takia.

Voima Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Hannele Könnömäki palkitsi Herkkumaan tuotteilla WoVon Jenelle Jordanin ja Lentiskerhon Suvi Kokkosen.

Seuraavan kerran hämeenlinnalaiset ovat tulessa tulevana tiistaina Mestarien liigan avausottelussaan Venäjällä Zenit Kazanin vieraana. WoVo pelaa huomenna lauantaina OrPon vieraana.

Hämeenlinnan Lentopallokerho - WoVo Rovaniemi 3-0
25-16, 25-20, 25-22
Hämeenlinna: Kokkonen 17/+12, Kalchenko 13/+10, Riikilä 77+4
WoVo: Klimova 16/+6, Jordan 15/+12, Kähkölä 5/+5

LähiTapiolan pisteet
3 Kokkonen Lentopallokerho
2 Kalchenko Lentopallokerho
1 Klimova WoVo

PRO Libero
Julia Porsanger

Ottelutilasto

Kuvat: Veli-Matti A. Pitkänen / Lentopallokerho

  Takaisin