Seuraa meitä somessa:

Liigakauden avausvoitto helpolla Hämeenlinnalle

23.09.2021

Hämeenlinnan Lentopallokerho oli vahvassa iskussa heti torstaina käynnistyneen Mestaruusliigan avauskierroksella. Hämeenlinnalaiset kaatoivat Kyyjärvellä pelatussa kotiottelussaan Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueen suoraan kolmessa erässä vajaat puolitoista tuntia kestäneessä ottelussa. Lentopallokerho­–Kuortane 3–0 (25–19, 25–14, 25–10)

Hämeenlinna oli ottelussa vahvempi alusta lähtien. Kuortane pysyi avauserässä kokeneemman kotijoukkueen matkassa hieman toiselle kymmenelle, mutta sen jälkeen Lentopallokerhon rutiini ja erityisesti vahvat otteet syöttöpelissä aiheuttivat maajoukkueen päävalmentajan Tapio Kangasniemen johtaman joukkueen peliä.

Lentopallokerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia peluutti joukkuettaan laajalla rintamalla. Yksilöistä esiin nousi erityisesti joukkueen hakkuri Yasmine Madsen, jonka kädestä tuli pisteen arvoinen suoritus 16 kertaa +15 pisteen tehoilla ja 74 hyökkäysprosentilla. Myös kotijoukkueen passari Dana Schmit aloitti uransa Mestaruusliigassa vahvalla esityksellä.

Lentopallokerho jatkaa kauttaan ensi viikon tiistaina, kun se kohtaa ensimmäisessä Hämeenlinnassa pelattavassa tämän kauden ottelussaan huittislaisen LP-Vampulan. Tiistain ottelu alkaa Loimua-areenassa kello 18.30 ja on katsottavissa myös suorana  Ruutu+-palvelusta.

LP-Vampula avaa sarjakautensa sunnuntaina kotiottelulla rovaniemeläistä WoVoa vastaan. Kuortaneen seuraava Mestaruusliiga-ottelu on tiistaina 12. lokakuuta Rovaniemellä samaista WoVoa vastaan.

Matteo Pentassuglia, Hämeenlinnan Lentopallokerho:


– On aina hankala rikkoa jää kauden avauksessa. En odottanut pelin sujuvan ihan näin mallikkaasti, mutta joukkue pelasi todella hyvän ottelun. Olen tyytyväinen jokaiseen pelaajaan. Aloitimme vähän hitaasti, mutta se on normaalia kauden avauksessa. Kontrolloimme kuitenkin ottelua koko ajan.Hämeenlinnan Lentopallokerho­–Kuortane
3–0 (25–19, 25–14, 25–10)
Hämeenlinna: Madsen Y. 16/+15, Madsen M., 7/+5, Öhman 7+4
Kuortane: Pöllänen 8/+1, Kovanen 8/-1, Rasinperä 5/0
Ässät 14­–2, syöttövirheet 10­–10, torjunnat 4–1, hyökkäys% 59–41, vastaanotto% 54–30

Joukkueiden MVP:t
Yasmine Madsen Hämeenlinnan Lentopallokerho
Joanna Kallinen Kuortane
Otteluisäntä Betset

PROlibero
Emilia Joensalo Hämeenlinnan Lentopallokerho

Ottelutilasto

  Takaisin