Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki jatkaa tappioitta - LP Kangasala ei antaunut WoVon yllättää

20.10.2019

LiigaPloki otti jo kauden seitsemännen perättäisen voittonsa kaatamalla Hämeenlinnan Lentopallokerhon kotonaan Pihtiputaalla. Samalla joukkue nousi takaisin liigan kärkipaikalle. Sunnuntain toisessa ottelussa LP Kangasala löi WoVo Rovaniemen 3-0.

LP Kangasala ei antanut WoVon yllättää

Kotijoukkue LP Kangasala ei antanut vierasjoukkue WoWolle erääkään sunnuntain kamppailussa Pitkäjärvellä Kangasalla.
Ottelun avauserä alkoi tasaisessa merkeissä aivan loppuhetkille saakka, knnnes kotijoukkueen rutiini tuli esiin ja Kangasala vei erän 25-22.

Toisen erän alku oli lähes ensimmäisen erän toisinto, kunnes erän keskivaiheilla Jutta Riikonen ja Kayla Stapleton syöttelivät omallla vuorollaan kotijoukkueen pienoiselle karkumatkalle ja erä lopulta LP;lle luvuin 25-18.

Kolmannen erän kotijoukkue aloitti siihen mihin edellinen päättyi ja vierasjoukuueen valnemtaja Tuomas Alatalo oli pakoitettu ottamaan aikalisä jo erän alkuhetkillä.

Hyvin pelannut nuori passari Petra Salmela toi omalla syöttövuorollaan WoWon vielä peliin mukaan mutta lopulta kolmas erä kotijoukkueelle melko helposti 25-17 ja koko ottelu siis 3-0.

Outi Polso, WoWo :

– Ei oltu niin huonoja kuin tilastot näyttävät, meidän melko kokematon joukkue kuiternkin aina vähän kipsaantui erän loppuvaiheilla Kangasalan hyökkäysvoimaisen joukkueen edessä.

Tuomas Alatalo, WoWo

-Kangasala oli parempi varsinkin erien lopussa, Meillä on oman valmennusurani nuorin joukkue ja koko ajan täytyy tehdä enemmän töitä että homma saadaan uomiinsa.

Roosa Laakkonen, LP

– Alun haparoinnin jälkeen saatiin hyökkäysonnistumisia laajalla rintamalla.On ollut hieno huomata parin ulkomailla pelatun vuoden jälkeen että kotimaisen mestaruusliigan taso on noussut sekä kotimaisten että ulkomaalaisten pelaajien osalta.

Arttu Keränen , LP
 
– Torjuntapeli jäi tänään melko pieneen rooliin, kaikki kunnia WoWon nuorelle joukkueelle joka varsinkin erien alussa oli vahva.Hyökkäystehot olivat varsinkin tilastojen valossa tänäänkin kohdallaan.

Parhaat pelaajat:
Roosa Laakkonen, LP ja Outi Polso, WoWo

LähiTapiolan pisteet
3 Laakkonen LP Kangasala
2 Heikkiniemi LP Kangasala
1 Stapleton LP Kangasala

PROlibero
Polso WoVo

Ottelutilasto

LiigaPloki jatkaa Mestaruusliigan johdossa

LiigaPloki-Hämeenlinnan Lentopallokerho 3-0 (25-18, 25-17, 25-23)

Pihtiputaan LiigaPloki jatkaa Mestaruusliigan kärkipaikalla, kun se otti selkeän 3-0 kotivoiton Hämeenlinnan Lentopallokerhosta. Tämä oli LiigaPlokin seitsemäs peräkkäinen voitto. Joukkue jatkaa liigassa ainoana tappiottomana joukkueena.

Kahta ensimmäistä erää vei kotijoukkue selkeästi. LiigaPloki hyökkäsi tehokkaasti keskeltä Elizabeth Fieldin ja Alexis Conawayn kautta Taylor Lindbergin mainioista passeista. Myös hakkuri Yasmine Madsen oli mainiolla pelipäällä lyöden palloa vahvasti Hämeenlinnan torjunnan läpi.

Lentiskerhosta ainoastaan hakkuri Oluoma Okaro pystyi ajoittain murtamaan LiigaPlokin puolustuksen.
Kolmanteen erään LPK tuli vahvasti mukaan. Se karkasi jo 5-1 johtoon, mutta LiigaPloki tuli takaisin peliin Tuuli Tuomisen onnistuineilla aloituksilla ja 10-10 tilanteeseen. Hämeenlinna taisteli vielä 14-10 karkumatkan, mutta LiigaPloki nousi tasoihin ja ohi. Kolmas erä niukasti kotijoukkueelle 25-23 ja koko ottelu 3-0.

Alessandro Lodi, LiigaPloki:

- Vaikka Hämeenlinna pelasi ilman tähtipelaajiaan (Suvi Kokkonen, Emmi Riikilä) jouduimme taistelemaan kovasti. Tämä ei ollut helppo peli meille. Seuraavan kerran kun pelaamme vastakkain, LPK on varmasti kovempi joukkue kuin tänään.

Matteo Pentassuglia, Hämeenlinna:

- Tavoitteet ovat meillä tulevaisuudessa. Jokainen peli, jokainen harjoitus vie meitä eteenpäin. Pelissä LiigaPloki oli edellä hyökkäys- sekä torjuntapelissä.

Yasmine Madsen, LiigaPloki:

- Hyvn pystyttiin pitämään Lentiskerhon hakkuri Oluoma Okaron hyökkäyspeli kurissa (13/+4). Uusi hakkuriroolini sujuu päivä päivältä paremmin.

Katja Kylmäaho, Hämeenlinna:

- Hyvä taistelu meiltä, pelaamisessa on menossa välivaihe , kun kokoonpano vaihtuu loukkaantumisten takia lähes joka peliin. LiigaPloki pelasi tehokkaammin kuin me verkolla.

Joukkueen parhaat:
LiigaPloki, Madsen
Hämeenlinna, Katja Kylmäaho

Yleisöä 424
Otteluisäntä: Kohiwood Oy

LähiTapiolan pisteet
3 Madsen LiigaPloki
2 Field LiigaPloki
1 Conaway LiigaPloki

PROlibero
Koljonen, LiigaPloki

Ottelutilasto

Kuvat:
Pertti Flinck / LP Kangasala
Jari Kotka / LiigaPloki

  Takaisin