Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki täydentää rivejään yhdysvaltalaisella yleispelaajalla Wetterstromilla

03.12.2021

LiigaPloki Pihtipudas on tehnyt uusia pelaajasopimuksia. Amerikkalainen 23-vuotias, 185-senttinen yleispelaaja Sydney Wetterstrom on aikaisemmin pelannut Michiganin yliopiston kovatasoisessa joukkueessa. Wetterstrom on saapunut Pihtiputaalle ja liittyy pelaavaan kokoonpanoon heti, kun pelilupa-asiat saadaan kuntoon. LiigaPloki kiittää pelaajahankintaa tukeneita yhteistyökumppaneita ja laajaa fanijoukkoa.

Sydney Wetterstrom:

- Olen innoissani saadessani liittyä joukkueeseen ja aloittaa ammattilaisurani LiigaPlokissa. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta.

Pihtiputaan Plokin oma kasvatti, Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla opiskeleva 17-vuotias yleispelaaja Inka Siekkinen,on tehnyt kehityspelaajasopimuksen LiigaPlokin kanssa. Hän pelaa myös Plokin kakkossarjajoukkueessa ja A-tyttöjoukkueessa.

Inka Siekkkinen

- Olen tosi innoissani tästä mahdollisuudesta, joka minulle on annettu. Odotan kovia treenejä ja että saan kehittyä kovempien pelaajien kanssa. On mahtavaa, että saan ensikosketuksen Mestaruusliigaan omalla kotipaikkakunnalla!

Pihtiputaan lukion lentopallolinjalta on LiigaPlokiin aikaisemmin liittynyt myös 18-vuotias yleispelaaja Silja Kananen. Viime kaudella Oulun Kiskossa 1-sarjaa pelanneen Kanasen kasvattajaseura on Kempeleen Lentopallo. Hän on Inka Siekkisen kanssa Pihtiputaan Plokin 2-sarjajoukkueen ja A-tyttöjoukkueen kantavia voimia.

  Takaisin