Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki teki sen taas - kuudes viisieräisen voitto

18.11.2019

LiigaPlokin alkukausi on ollut huima. Pihtiputaalaisjoukkue otti maanantaina hienon huittislaisen lentopalloillan päätteeksi kauden yhdennentoista voittonsa yhtä monesta ottelusta ja jo kuudennen viidennessä erässä! LP-Vampula antoi kovan vastuksen erin 2-3 (25-22, 19-25, 21-25, 25-16, 4-15).

LP-Vampula ei pystynyt katkaisemaan sarjajohtajan voittoputkea, pisteet kuitenkin jaettiin. Ottelu oli hyvää taistelua ja kauden ennätysyleisö sai nauttia tiukasta maanantai-illan kamppailusta, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Vahvasti ja peräänantamattomasti tämän kauden otteluissa esiintynyt Liigaploki jatkoi jo tällä kaudella tutuksi tulleella tavalla, vieden kovan viisieräisen taisteluottelun.

Kotijoukkueella oli omat etsikkohetkensä ratkaista ottelu itselleen, mutta toisen ja kolmannen erän johtoasemat kääntyivät kuitenkin lopulta vieraille. Ottelun viidennessä erässä Ploki oli varma kaikissa otteissaan, kun taas kotijoukkue taisi alkaa pelkäämään, että voittokin olisi mahdollista. Se kostautui virheilynä ja viides erä koko otteluun nähden aivan liian selvästi Pihtiputaalle.
Parhaina pelaajina otteluisäntä PihaSuomela palkitsi Plokista Salla Karhun ja kotijoukkueesta Iina Andrikopouloun.LP-Vampula: Cveticanin 22/+8, Andrikopoulou 19/+11, Jakic 15/+9
LiigaPloki: Palmer 21/+17, Karhu 16/+7, Field 15/+14

Salla Karhu, LiigaPloki

- Syöttö oli ratkaisevassa roolissa tänään. Molemmat pystyivät voittamissaan erissä rikkomaan vastustajan vastaanottoa. Viides erä pelattiin voittoisasti jo kuudennen kerran, joten meillä on siinä varma olotila jo kertynyt.

Iina Andrikopoulou, LP-Vampula

- Tiukkaa vääntöä neljä ensimmäistä erää, mutta tiukoissa paikoissa meillä alkoi lipsua liikaa ja Ploki taas vaikutti päättäneensä voittaa. Keskiviikkona on seuraava mahdollisuus, kun Lugano saapuu challenge Cup- otteluun. Kaikkemme tullaan antamaan ja se on jo päätetty voittaa.

Alessandro Lodi, Ploki

- Vampula on kovatasoinen joukkue ja odotimme varsin tiukkaa ottelua. Mielestäni me emme pelanneet kovin hyvin. Jälleen kerran viisieräisen ottelun voitto.

Darko Dobreskov

- Tappiopeliin ei voi olla tyytyväinen. Me kuitenkin pelasimme varsin hyvää lentopalloa, mutta sitten tulee tilanteita, joissa tulee tunne, että joku sammuttaa valot ja pelimme pysähtyy. Me harjoittelemme paljon ja kaikki tietävät ja osaavat asiat, mutta silti emme pysty pitämään tasoamme läpi ottelun. Meillä on useammalla pelaajalla haasteita pitää 100% keskittyminen yllä läpi ottelun ja sitä myötä ei olla hereillä joka tilanteessa.

- Hävisimme toistamiseen viisieräisen ottelun Plokille. Me jatkamme töitä ja etsimme hetken, jolloin me viemme ottelun.

LähiTapiolan pisteet
3 Palmer LiigaPloki
2 Cveticanin LP-Vampula
1 Karhu LiigaPloki

PROlibero
Joensalo LP-Vampula

Ottelutilasto

  Takaisin