Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokilla pelaajapakka koossa - Inskip ja Kähkölä keskelle

02.06.2023

LiigaPlokin joukkue on valmis tulevaan kauteen, kun keskipelaajat Aliisa Kähkölä ja Kara Inskip liittyvät joukkueen vahvuuteen.

Aliisa Kähkölä aloittaa Pihtiputaalla kolmannen kautensa. 21-vuotias rovaniemeläinen on pelannut Mestaruusliigassa yhteensä 139 ottelua ja tuleva liigakausi on hänen urallaan kuudes.

Aliisan terveiset:

-Innolla lähdetään taas jatkamaan Pihtiputaalla jatkuvasti tapahtuvaa kehitystä. Kaiken lisäksi on ihana saada jatkaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä mitalipeleihin tähtäämistä.

Australialainen 22-vuotias, 189-senttinen Kara Inskip liittyy joukkueeseen syyskuussa. Sitä ennen hän osallistuu Australian joukkueessa Aasian mestaruuskisoihin. Inskip pelasi viime kaudella Arctic Volleyssa Rovaniemellä ensimmäisen ammattilaiskautensa, joten Suomi on hänelle tuttu maa.

Karan kommentit: -Olen innoissani liittyessäni LiigaPlokiin toisella kaudellani Suomessa. Uskon, että tulemme olemaan erittäin kilpailukykyinen joukkue. Haluan myös jatkaa henkilökohtaista kehittymistä.

Päävalmentaja Kim Buchwaldin terveiset

-Olen kaikilta osin tyytyväinen LiigaPlokin tulevan kauden lähtökohtiin. Olemme satsanneet enemmän joukkueen taustoihin, mikä on erittäin tärkeää. Joukkueessa on viisi jatkajaa ja 8 uutta pelaajaa, loistava sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Tavoitteenamme on olla eniten kehittyvä joukkue kauden aikana. Kun saamme sen aikaan, pelaamme tehdäksemme seurahistoriaa Mestaruusliigan viimeisissä peleissä.

LiigaPloki 2023-24

Passarit: Anna Mebus (NED), Noora Hakonen
Liberot: Emilia Joensalo, Jemina Pasanen
Yleispelaajat: Oona Rasinperä, Emma Ellis (USA), Netta Hyttinen, Sara Piippo
Hakkurit: Duska Kenjalo (BIH), Iida Mikkonen
Keskipelaajat: Nelly Kinnunen, Aliisa Kähkölä, Kara Inskip (AUS)

Päävalmentaja: Kim Buchwald (DEN)
Apuvalmentaja: Hakan Can Turan (TUR)
Fysiikkavalmentaja: Amir Youssef
Naprapaatti: Lauri Koho

  Takaisin