Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokille alankomaalaispassari

24.04.2023

Alankomaalainen Anna Mebus on tehnyt LiigaPlokin kanssa pelaajasopimuksen tulevalle kaudelle. 23-vuotias ja 185-senttinen passari siirtyy Pihtiputaalle Kreikan liigan AO Lamiasta. Hänellä on kokemusta myös Saksan Bundesliigasta ja Sveitsin liigasta.

-Päätin tulla LiigaPlokiin, koska olen kuullut lentopallosta ja sitä ympäröivästä yhteisöstä hyviä tarinoita. Tuon mukanani paljon energiaa, innostusta ja keskittymistä! Toivon, että meillä on hieno kausi, jossa on paljon hyviä hetkiä, jossa opin silti joka päivä lisää ja toivottavasti voimme taistella mitaleista! Fanit tapaavat erittäin iloisen ja avoimen ihmisen, mutta myös jonkun, joka on valmis taistelemaan ja antamaan enemmän kuin 100% jokaisesta pelistä ja harjoituksesta!

Noora Hakoselle jatkosopimus

Pihtiputaalla lentopallo-oppinsa saanut 21-vuotias Noora Hakonen jatkaa LiigaPlokin toisena passarina. Tuleva kausi on Hakoselle neljäs pihtiputaalaisseurassa.

-Olen tyytyväinen jatkosta, koska meillä täällä Pihtiputaalla on "hyvä pöhinä." Mielenkiinnolla odotan joukkueen rakentumista.

  Takaisin