Seuraa meitä somessa:

Liunenko jatkaa Betonimiesten liberona

23.09.2023

Illia Liunenko jatkaa KyKy-Betsetin joukkueessa ja aloittaa kuudennen kautensa Betonimiehissä. Illia Liunenko muodostaa viime vuoden tapaan Miko Kostamon kanssa KyKy-Betsetin liberoduon. Ukrainasta

Ukrainasta kotoisin olevan liberon ehdottomia vahvuuksia on vastaanotto. KyKy-Betsetissä hän on pelannut viisi kautta kaudesta 2017-2018 lähtien, joten hän on tuttu näky kyyjärveläiselle yleisölle. Välistä jäi kausi 2021-2022, kun KyKy-Betset historiallisesti nousi Mestaruusliigaan. Viime kaudella hänet nähtiin loppukaudesta myös yleispelaajan tontilla, joten monipuolisuutta tältä pelurilta löytyy. Hän on ollut joukkueen harjoituksissa jo alkukaudesta ja pitkien sopimusneuvotteluiden päätteeksi hänet saatiin liitettyä Betonimiesten joukkueeseen.

Guntis Atars:

- Illia on viime harjoituspeleissä näyttänyt, että hänen vastaanottoaan tarvitaan kentällä. Tuo paljon varmuutta takakentälle ja kommunikointi Aivarsin (Petrusevics) ja Romansin (Sauss) kanssa on helpompaa, kun on yhteinen kieli. Pitkään myös pelannut, joten tuo joukkueeseen kokemusta.

Illia Liunenko:

- Tavoitteeni ensi kaudelle on auttaa parhaimpani mukaan joukkuetta sekä tehdä fanit ja katsojat ylpeiksi asenteestamme ja peleistämme. Odotan, että jokainen joukkueestamme antaa parhaansa ja yhdessä meistä tulee vahvempia. Olen iloinen, että voin auttaa joukkuetta ja toivottavasti KyKy-Betset ottaa askeleen eteenpäin omassa Mestaruusliiga tarinassaan.

  Takaisin