Seuraa meitä somessa:

Loimu jatkaa Mestaruusliigassa

02.04.2017

Pisimpään yhtäjaksoisesti pääsarjassa pelannut Raision Loimun jatkaa Mestaruusliigassa myös ensi kaudella. Jatko varmistui sunnuntaina, kun Loimu kukisti kotikentällään Susiraja Volleyn luvuin 3-0 (25-17, 25-23, 25-23).

 Ottelusarja meni Loimulle suoraan kolmessa ottelussa, mutta Susiraja Volley ei myynyt turkkiaan halvalla.

Susiraja Volley oli saanut ladattua itsensä uudestaan lauantain kahden viimeisen erän tyrmäyksen jäljiltä ja tuli otteluun hyvällä taisteluilmeellä. Sunnuntain ottelun toinen ja kolmas erä ratkesivat niukasti kahden pisteen erolla Loimulle, jonka kokemus kovista liigaotteluista näkyi erien ratkaisuhetkillä.

Ottelun paras pistemies oli Loimun keskihyökkääjä Michael Marshman, joka teki 13 pistettä tehoin +11. Hän päätti kaikki yhdeksän hyökkäystään pisteeseen. Hänen rinnallaan pisteidenteossa kunnostuivat hakkuri Karri Sihvonen ja yleispelaaja Janne Marttila. Susiraja Volleyn kasvojen pesun ruumiillistuma oli hakkuri Teemu Saarinen, joka takoi Loimun hyvää torjuntaa vastaan 19 pistettä tehoin +12. Taustatukea hänelle antoi vasta 16-vuotias yleispelaaja Jere Heiskanen, joka teki 10 pistettä.

Teemu Saarinen, SurVo:

- Selvästi parempi ottelu kuin eilen, pystyttiin antamaan vastusta. Tänään oli rennompaa ja hyvää tekemistä koko joukkueelta. Itselle sattui tänään härkäpäivä, vähän tuuriakin oli kyllä mukana.

Ville Juntura, Loimu:

- Meiltä ihan riittävän hyvä peli. Vastustaja syötti tänään hyvin ja meillä vastaanotto vähän ailahteli. Pieniä pelillisiä eroja näkyi liigan ja ykkössarjan välillä. Hyvin on Susiraja Volley pelannut tämän kauden, onnittelut heille siitä.

Thomas Heiskanen, SurVon päävalmentaja:

- Tänään mentiin kasvojen pesun teemalla ja siinä onnistuttiin hyvin. Tänään päästiin syöttöpelissä lähemmäs omaa tasoa ja pystyttiin horjuttamaan vastustajan vastaanottoa. Torjunnat meni 10-7 ja minusta se on oikein vertailukelpoinen suoritus ykkössarjajoukkueelta. Fyysinen ero on kuitenkin aika iso. Tänään haastettiin Loimu niin kuin olisi pitänyt kaikissa peleissä haastaa.

Daniele Capriotti, Loimun päävalmentaja:

- Oli mukavaa pelata tällainen ottelu. Olin varma että SurVo pystyy laittamaan tänään meidät ahtaalle. Ensimmäinen ottelu Kerttulan kaltaisessa legendaarisessa paikassa ei varmasti ollut heille helppo. Olin oikein tyytyväinen että meidän joukkue pystyi hallitsemaan paineet ja puristamaan voiton.

Ottelutilasto

Kuvat: Tuomas Pelto


  Takaisin