Seuraa meitä somessa:

Loimu voitti kotonaan - liigapaikan uusiminen voiton päässä

01.04.2017

Raision Loimun ja Susiraja Volleyn välinen lentopallon Mestaruusliigan toinen karsintaottelu päättyi Raisiossa Loimun 3-0 (25-21, 25-10, 25-12) voittoon ja ottelusarja on katkolla Loimulle sunnuntaina Raisiossa.

Ottelun avauserä enteili tasaista ottelua, mutta iloisella ja vapautuneella ilmeellä pelanneet isännät näyttivät toisessa ja kolmannessa erässä vierailijoille kaapin paikan. Loimun voiton avain oli vahva syöttöpelaaminen, jota Susiraja Volleyn vastaanotto ei kestänyt. Loimu pääsi hyvän syötön ansiosta kiinni vastustajan passipeliin ja napsi kolmessa erässä peräti 17 torjuntapistettä.

Loimun paras pistemies oli Janne Marttila, joka teki 13 pistettä tehoin +10. Jenkkihakkuri Eric Mochalskin polvivaivojen vuoksi hakkurin paikan haltuunsa ottanut Karri Sihvonen teki 10 pistettä. SurVosta Janis Liepins, Miikka Räsänen ja Teemu Saarinen tekivät neljä pistettä mieheen, mutta jäivät kaikki tehoissa pakkasen puolelle, kuten kaikki muutkin SurVon hyökkääjät.

Joonas Ryhänen, SurVo:

- Ei meidän puolelta paljon hyviä asioita löydy. Loimu paransi vielä siitä mitä Joensuussa esittivät. Tuli kyllä niin tylysti turpaan että pitää vähän miettiä.

Karri Sihvonen, Loimu:

- Ensimmäinen erä oli vähän vaikea, ei saatu omaa peliä normaalisti kulkemaan. Kaksi viimeistä päästiin pelaamaan juuri niin kuin halusimme.

Thomas Heiskanen, SurVon päävalmentaja:

- Tosiasia on että lentopallo on syöttö- ja vastaanottopeli. Loimulla kulki syöttö erinomaisesti ja me olimme vaikeuksissa vastaanotossa. Jos oma syöttöpelimme olisi toiminut, niin olisimme päässeet heilauttamaan balanssin toisinpäin, mutta jostain syystä se ei ole nyt Loimua vastaan lainkaan.

Daniele Capriotti, Loimun päävalmentaja:

- Nämä ottelut ovat finaaleita meille. Voitto oli tärkeä ja huomenna on taas täysin uusi finaaliottelu. Olen tyytyväinen että meidän pelaajat pystyivät tässä tilanteessa pelaamaan näin hyvän ottelun. He käsittelivät paineet hyvin ja pelasivat hyvin.

Kuvat: Tuomas Pelto

  Takaisin