Seuraa meitä somessa:

Loimun yhdysvaltalaispelaaja lopetti uransa - uuden miehen haku käyntiin

05.08.2020

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Amado ilmoitti ensin agenttinsa kautta ja sitten vielä itsekin yhteyttä ottamalla, että hänen on pakko purkaa sopimuksensa ja lopettaa ammattilaisuransa korona-tilanteesta johtuen. Vielä kuukausi sitten Amado kertoi Loimun lehdistötiedotteessa olevansa todella tyytyväinen saatuaan sopimuksen näinä vaikeina aikoina.

- Viime ajat ovat olleet perheelleni tosi vaikeita täällä Yhdysvalloissa. Minun oli pakko mennä töihin ja jäädä lähelle perhettäni tukemaan heitä. En tule jatkamaan uraani missään toisessa seurassa. Olen pahoillani siitä että tämä tilanne laittaa seuran hankalaan tilanteeseen, kertoi Amado.

Loimu suhtautui vaikeassa tilanteessa asiaan ymmärtävästi ja käynnistää uuden keskitorjujan hakemisen välittömästi. Joukkueen keskitorjujaosaston muodostavat tällä hetkellä Eetu Mäki ja Aleksei Zhbankov sekä harjoitusringissä mukana oleva Aatu Vihola.

  Takaisin