Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala jatkaa ainoana tappiottomana naisten liigaa

14.10.2018

LP Kangasala vei Pirkanmaan paikallisväännön OrPoa vastaan nimiinsä 3-0 ja jatkaa ainoana naisten Mestaruusliigan joukkueena tappioitta (3-0). OrPo (1-3) on liigassa seitsemäntenä.

Ottelu oli kuitenkin tasainen vääntö josta kertoo sekin että jokainen erä päättyi kotijoukkueelle 25-23. Kahdessa ensimmäisessä erässä viimeisen pallon sai iskeä kenttään Kangasalan nuori Jutta Riikonen, joka hoitikin saamansa vastuun ratkaisuhetkillä mallikkaasti. Jutta myös syötti erinomaisesti koko ottelun ja muutenkin hieman epävarmasti toiminut Orpon vastaanottopeli oli sen kanssa jatkuvasti vaikeuksissa.

Kolmas erä oli alusta asti jonkin verran Orpon komennossa ja vieraat johtivat sitä parhaillaan jo 12-6 , mutta sitten kotijoukkue vähensi virhetehtailuaan kentälle vaihdetun Vilma Ruuskan johdolla ja Kayla Hanelinen pitkän syöttöputken päätteeksi tilanne olikin kohta jo tasan. Lopussa Kangasala oli ratkaisupalloissa aiempien erien tapaan terävämpi ja vei siis myös kolmannen erän 25-23 ja siten koko ottelun puhtaasti 3-0.



Nelli Rantanen, Orpo :

- Haastettiin Kangasala kyllä hyvin, mutta erien ratkaisuhetkien pitkät pallorallit kääntyivät aina vastustajalle. Liiga on tasainen ja uskon että sekä me että Kangasala olemme keväällä mitalipeleissä.

Apostolos Oikonomou, Orpo :

- Onnittelut Kangasalle voitosta, oltiin voittotaistossa joka erässä mutta viimeiset pallot hävittiin lähinnä huonomman itseluottamuksen takia.

Jutta Riikonen , LP :

- Pieniä notkahduksia tuli joka erässä, muuten ihan ok peli meiltä. Meillä on erinomainen joukkuehenki ja uskon että se vie meidät tällä kaudella pitkälle.

Arttu Keränen, LP :

- Vaikea peli vaikka voitto tulikin. Kertoo kuitenkin jotain joukkueen henkisestä kantista kun myös tänään erän ratkaisupallot hoidettiin kunnialla vaikka parannettavaa paljon jäikin.

Joukkeiden parhaat:
Mita Uiato LP Kangasala 
Shannon Dugan Orpo

LP Kangasala - Oriveden Ponnistus 3-0
25-23, 25-23, 25-23
Kangasala: Peit 23/+17, Haneline 13/+11, Riikonen 8/+5
OrPo: Rantanen 15/+8, Dugan 13/+4, Lepistö 10/+6

LähiTapiolan pisteet
3 Uiato LP Kangasala
2 Peit LP Kangasala
1 dugan OrPo

Ottelutilasto

Kuvat:
Pertti Flinck / LP Kangasala

  Takaisin