Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala otti välieräpaikan katkolle

12.03.2018

Orivedeltä otetun vierasvoiton jatkoksi nappasi LP Kangasala maanantaina kotoaan jo toisen puolivälierävoiton OrPosta. Toinen voitto irtosi 3-0 (25-21, 25-20, 25-19).

LP Kangasala johtaa siis otteluvoitoin 2-0. Kolmas puolivälierä pelataan keskiviikkona Orivedellä ja välieräpaikka on ensimmäisen kerran katkolla LP Kangasalle.

1. erässä nähtiin alkuun kaksi perättäistä viiden pisteen putkea joukkueiden päädyttyä 10-10 -lukemiin.OrPo piipahti vielä Francyele Lemosin hyökkäyksellä 14-15 -johtoasemassa, mutta tämän jälkeen LP Kangasala otti ohjat pitäen ne loppuun (25-21). Kotijoukkueesta helmikuun pelaajaksi valittu Brisebois teki erään seitsemän pistettä ja Annukka Paloniemikin 5/+5.

Toisen erän alkupuolikas oli vieraiden ja johto suurimmillaan neljässä teknisellä aikalisällä (10-14). Jessica Wagnerin neljä nopeaa pistettä olivat kuitenkin kääntämässä erää Kangasalle Paloniemi pääsi hyökkäämään kotijoukkueen tauolle 2-0 -johdossa erän menetyä 25-20. Brisebois teki avauserän tapaan 7 pistettä.

Kolmannessa erässä kotijoukkue pääsi etumatkalle tuttujen naisten johdolla jo ennen kymmenen pisteebn täyttymistä. Tämän jälkeen ei OrPo enää kolmea pistettä lähemmäksi päässyt ja erä 25-19.Sanna Häkkinen, OrPo:

- Viimeinen potku puuttui tänään, kuten lauantainakin. Nämä ottelut ratkaistaan henkisellä puolella ja siinä Kangasala on tällä hetkellä vahvempi.

Apostolos Oikonomou, OrPo:

- Onnittelut Kangasalle, olivat parempia myös tänään. Saimme jälleen Wagnerin kohtuullisen hyvin kuriin, mutta Brisebois oli jälleen pitelemätön.

Liisa Hurskainen, LP:

- Olen ylpeä meistä, tuntuu että kaikki onnistui tänään ja teimme juuri niin kuin on sovittu. Tästä on hyvä jatkaa.

Kai Stenius, LP:

- Hyvä meininki pelissä. Passarimme Mita Uiato oli tänään uskomattoman hyvä. On hienoa kun aikaisemmin peräänkuulutetut asiat alkavat toimia. Esimerkiksi Annukka Paloniemi ja Liisa Hurskainen olivat tänään erinomaisia. Silti mitään ei olla vielä voitettu tai saavutettu. Keskiviikkona jatketaan ja homma on nollattava.

LP Kangasala - Oriveden Ponnistus 3-0
25-21, 25-20, 25-19
LP Kangasala: Brisebois 20/+12,Wagner 12/+10,Hurskainen 11/+5
Oriveden Ponnistus: Lepistö 10/+5,Lemos 8/+1,Batista 6/+4
Katsojia: 640

Ottelutilasto

Naisten puolivälieräparien tilanteet
LP Viesti - LP-Vampula 2-0
HPK - Nurmon Jymy 1-1
OrPo - LP Kangasala 0-2
Pölkky Kuusamo - LiigaPloki 1-1

Kuvat: Pertti Flinck / LP Kangasala

  Takaisin