Seuraa meitä somessa:

LP Kangasalan riveihin mainioita vahvistuksia

05.09.2018

LP Kangasalan joukkueeseen liittyvät Viron maajoukkuepelaaja Nette Peit ja Trinidad & Tobagon maajoukkuepelaaja Taija Thomas , yhdysvaltalainen Kayla Haneline sekä kotimaiset yleispelaajan paikkaa pelaaja Vilma Ruuska ja parin vuoden tauon jälkeen liigaan palaava libero Emma Mutka.

Päävalmentaja Arttu Keränen on tyytyväinen seuran tekemiin pelaajahankintoihin.

- Nette on hyvin fyysinen pelaaja ja jo ensimmäiset harjoitukset osoittivat, että hän tuo hyökkäysvoimaa joukkueeseen. Selkeitä vahvuuksia ovat myös syöttö- ja puolustuspelaaminen. Hänen tänne tulonsa oli hieman onnekas yhteensattuma mutta olen erittäin tyytyväinen asiaan. Hän pääsi hienosti mukaan joukkueeseen heti alusta asti ja tulee varmasti pelaamaan menestyksekkään liigakauden.

- Taija on melkoinen pomppuihme ja omaa sitä myötä hyvän hyökkäysulottuvuuden. Iloisena ja ulospäin suuntautuvana persoonana sopii hienosti tähän joukkueeseen. Taija pelaa aivan kauden kynnyksellä naisten MM-kisoissa Japanissa, joten odotukset hänen kohdalleen on myös kovat.

-Kayla on ulottava, hyvin peliä lukeva pelaaja. Kayla pelasi kauden 2017-18 Unkarissa Vasas Budapestissa, ja tuo joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta. Iloinen ja ulospäin suuntautuva pelaajasta tullaan kuulemaan kauden aikana.

Vilma on toipunut hyvin vuoden takaisesta loukkaantumisesta ja on todella innoissaan alkavasta kaudesta. Vilman sanoin ”kaikki on niin jännää”.

Emma palaa liigaan parin vuoden tauon jälkeen. Aina iloinen Emma tulee haastamaan Tinttiä liberopaikalla eikä hu

oltopäällikkö Jaatinen tule myöskään pääsemään helpolla.

  Takaisin