Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula ja LiigaPloki tutusti viisieräisessä - LP Kangasalan voittoputkelle jatkoa Pälkäneellä

29.11.2020

LP-Vampulan ja LiigaPlokin jo perinteiseksi muodostuneessa viisieräisessä taistossa oli tällä kertaa parempi kotijoukkue. LP Kangasala puolestaan jatkoi voittoputekaan hyvin taistelleen Puijo Wolleyn 3-1 -voittaen.


LP-Vampula vuoristorataottelun voittoon viidessä erässä

Ottelu alkoi kotijoukkueen osalta hyvällä sykkeellä ja LiigaPlokilta se alkoi hiukan nihkeästi. Tuo sama tilanne jatkui kahden ensimmäisen erän verran ja ne kirjattiin LP-Vampulalle. Pitkän erätauon jälkeen Vampulan fokus tuntui hiukan kadonneen ja Putaalaisten otteet sen sijaan paranivat. Neljäs erä oli LP-Vampulalta heikoin esitys ja sen sijaan peliin kiinni päässeet vierailijat paransivat otteitaan koko ajan vieden kolmannen erän perään myös neljännen nimiinsä. Viidennessä huittislaisjoukkueen peli oli alkuottelun tasolla, tai ehkä jopa parempaa ja siihen rynnistykseen ei LiigaPloki pystynyt vastaamaan. Ottelu päättyi lopulta LP-Vampulan voittoon 3-2 (25-17 25-20 22-25 18-25 15-8)



Jaelyn Keene, LiigaPloki

- Ottelu oli meille haastava. Vampulalla oli ottelun alussa hyvä flow- tila päällä, ja me emme päässeet peliin oikein mukaan. Liigaplokin joukkue on kauden alussa pelannut sarjassa korkeammalla olevia joukkueita vastaan ja nyt ”toisella kierroksella” pyrimme tekemään kovaa töitä, että saamme joukkueestamme parhaan mahdollisen irti. Mila Viljanen, Vampula
-Ensimmäinen viisieräinen tällä kaudella. Kahden ensimmäisen hyvän erän jälkleen annettiin sen ehkä hiukan liikaa maistua ja fokus hieman karkasi. Pelimme on ehdottomasti paljon parempaa kuin kauden alussa. Ollaan päästy joukkueen kanssa nyt treenaamaan yhdessä jo jonkin aikaa ja saatu hinkattua kuvioita. Kuusamosta ja Plokista vieraissa lähdetään hakemaan maksimaalista tulosta.

Valtteri Jääskeläinen, Ploki

- Melkoista vuoristorataa oli pelimme tänään. Kaikki varmaan huomasivat, ettemme kovin ihmeellistä peliä esitetty kahteen ensimmäiseen erään. Kolmas ja neljä oli meiltä parempaa, mutta viidennessä pudottiin taas alkuottelun tasolle.

Darko Dobreskov, LP-Vampula

- Iloinen ja kiitollinen voitosta. Kahden ensimmäisen erän jälkeen kadotimme fokusta ja aloimme tehdä asioita, joita meidän ei enää pitäisi tehdä. Kaikkeista tärkeintä kuitenkin oli, että nousimme takaisin peliin kahden hävityn erän jälkeen. Kaiken kaikkiaan olen iloinen seuran ja pelaajien puolesta ja koen että me ansaitsimme tämän voiton, koska olemme harjoitelleet kovaa ja voitot ovat sen työn tulosta.

Vastaanotto 40 (6)% / 39 (3)%, torjunnat 7-15, ässät 14-10, hyökkäys 40% - 35%.



LP-Vampula - LiigaPloki 3-2 (25-17, 25-20, 22-25, 18-25, 15-8)
Vampula: Milton 22/+10,Lofton 20/+16,Riikonen 15/+3
Ploki: Blanchfield 22/+12,Calvin 16/+12,Keene 16/+11

Pistekilpailu:
3 Lofton LP
2 Calvin Ploki
1 Keene Ploki

PROlibero
Iina Niemelä LP-Vampula

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

LP Kangasala jatkoi voittoputkeaan alun yskähtelyn jälkeen Pälkäneellä

LP Kangasala pelasi sunnuntaisen kotiottelunsa poikkeuksellisesti naapurikylä Pälkäneen upealla Kostia- Areenalla osana yhteistyötä Pälkäneen Luja-Lukon lentopallon miesten ykkössarja joukkueen kanssa.

Lieko outo kotisali ollut syynä mutta vierasjoukkue yllätti kotijoukkuueen melko totaalisesti avauserässä.Loistavan taisteluilmeen eilisen masentavan Orpo tappion jälkeen löytänyt vierailija Puijowolley hallitsi avauserää lähes suvereenisti varsinkin tehokkaan Sanni Määtän johdolla ja voitti sen selkeästi 16-25.

Toiseen erään sisuuntunut kotijoukkue sai hengen päälle ja varsinkin tehokkaasti hyökänneiden Jody Larsonin ja Salla Karhun johdolla erä kotijoukkueelle 25-17.

Kolmas erä alkoi tasaisissa merkeissä, ja koko ottelua sävyttivät varsin pitkät taistelupallot molemmilta joukkueilta.Erän keskivaiheilla Jody Larsonin syöttöputki ratkaisi kuitenkin erän ja lopulta pisteet kotijoukkueelle 25-20.

Neljäs erä oli selkeimmin jo kotijoukkueen hallintaa, ja muuten koko ottelun varsin iloisena pysynyt vierasjoukkue Puijowolleyn peli-ilme alkoi hieman heiketä kotijoukkue Kangasalan laajan hyökkäysrintamna painostuksessa.Koko ottelun erinomiasesti pelannen Karhun ja loppupeliin kentälle tulleen passari Katja Kylmäahon johdolla erä kotijoukkueelle 25-13 ja koko ottelu siis 3-1.

Sanni Määttä, Puijo :

– Tappio tietysti harmittaa mutta rento peli-ilme läpi ottelun ilahduttaa varsinkin melko surkean eilisen Orpo ottelun jälkeen.Oltiin kuitenkin aika kovia koko ottelun ajan.

Jukka Lehtonen, Puijo:

– Hyvä rohkea hyökkäys- ja passipeli ilahduttaa, eilinen surkea esitys oli hienosti nollattu, harmi vain että sitä ei pisteillä palkittu.

Salla Karhu, LP Kangasala:

– Alun jälkeen selkeä tasonnosto, varsinkin Heikkiniemen Roosan nostopeli parani erinomaiselle tasolle ja päästiin hyökkäämään laidasta tehokkaasti.

Arttu Keränen , LP Kangasala :

– Kaikki kunnia vierasjoukkueelle loistavasta taistelusta, alun vaikeuksien jälkeen varsinkin Salla paransi ja oli hyvä, samoin passariksi tullut Katja rauhoitti hieman levotonta passipeliä.

Parhaat pelaajat : Karhu, Lp ja Määttä, Puijo

LP Kangasala - Puijo Wolley 3-1 (16-25, 25-17, 25-20, 25-13)
Kangasala: Karhu 24/+16,Larson 13/+5,Friberg 10/+6
Puijo: Määttä 16/+10,Hänninen 13/+10,Kääntä 12/+3

Pistekilpailu:
3 Karhu LP
2 Friberg LP
1 Määttä Puijo

PROlibero
Tiiamari Sievänen LP

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

  Takaisin